Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa me razumijem šta je sporno. Ako EU ima carinu neka i U.S uvede njima. Ne traži Trump ništa drugo osim jednakost ili ja nisam mesto razumio u ovom tekstu?
@awesamo cijena X5/6, Z4,Mercedes GL ide gore.. i jos mnogih.. problem je sto se auta proizvedena u Mexico uvoze u evropu kao auta iz USA.. a sada postoji vec na obje strane porez na uvoz.. samo sto je u USA mnogo veci no Evropski
nisi dobro razumio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi ti sad Krampa... pa on je prvi počeo uvoditi carine i poreze na evropske proizvode... prvi je počeo rat. Tip stvarno nije normalan.
Europa je kurva kad oni uvoze trebas hiljdu kur.... a kad oni izvoze nemas pravo da im kazes kako oni nama izvoze svoje smece koje nece niko . oni nebi ove prozvode koje nama salju ni svojim domacim zivotinjama davali.
Pa nek ukinu carine ja ne znam sta bi uvezao od amer. auta meni se ono nista ne sviđa.
Sta se javljaju ovi papci koji voze dizele od 1600 kubika i pricaju kako americka auta trose? Kokuzi morate shvatiti onaj ko ima da plati 50.000 ili vise hiljada za auto taj ne gleda dal ono trosi 8 ili 15 litara osim ako ne zivi na balkanu naravno. Vi da mozete i svoje bi g*vno pojeli!
J.ebla vas Europska Ćunija. Izvoze šta hoće, gdje hoće bez carine, a ako neka ne članica EĆunije hoće nešto izvesti u EĆuniju onda traže hiljadu nekih dozvola zabiberenim sa visokim carinama. Konkretan primjer Bosna, Srbija,CG, Mak. Izvoze nam smeće bez carine, a mi njima izvozimo u kašicicama. Živio Trump i Amerika! Dole E Ćunija.
Da se zelje broje, Zeljo bi bio prvak planete.
Americko smece se samo vozi u americi
Auta proizvedena u USA su papir,nedaj bože sudara gotov si
mjenjam ww dvojku 91 ko lampa za kadilaka ne manjeg od 5 metara,hitno prije koride u Čevljanovićima!!!
Hahahaha on kao nešto hoće :))))
njihova auta trose goriva ko ista nece ih niko u Eu
Da Ford KA ili Fiesta budu ko bmw hah
i KA i Fiesta se proizvode u EU
Ko ce normalan u Evropi pored npr. Mercedesa kupiti adekvatan americki pandan? Mislim da ta vozila ni sa americkim podsticajem za kupovinu ne bi imala prolaza u Evropi. Glomazna, visoke potrosnje, znacajnog gubitka vrijednosti, neadekvatnog servisa...
sad ce to EU, samo čeka da joj ti kažeš .. konjino
kad mi se kupovao kamion, uzet cu FAP13 😂😂