Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo brosite komentare sdaovski klikse, mater....
...če' ček', zar Tramp nije srbin! đe'š na kineze ??
@dubrava Ma u suštini me zaboli i za s/m/h Ali volim malo posjetiti... ;) pogotovo na najveće žrtve u tome svemu pozz
Kao sto je razvalio sjevernoamericki sporazum o slobodnoj trgovini (NAFTA) jer kao nije bio u interesu SAD, da bi ga poslije "prepakovao" da ispadne da je nesto uradio a u biti sporazum je isti kao i prije. Tako to radi ovaj kriminalac i rasista. Ista stvar i ovo sa Kinezima, digao halabuku i kad je vidio da ga ovi ne sljive ni jedan posto smirio se stace.
I sve njegove "ekonomske reforme" su odpakuj i ponovo zapakuj. Na kraju dobijes istu stvar. Sad sebi pripisuje ekonomski rast zemlje a to je ustvari sve pokrenula Obamina administracija.
Boljitije bijezi dok imas jos para ostace bez svega.
Lajao da ce ovo i ono sad ko kuja podvio rep hahah haha haha haha hahh
@AdiminKlixapakas8 cijeli mandat mu se svodi na to. Kao i Dodik kod nas, sve sto je obecao krezubim desnicarima nije ispunio. Ni obaranje Obamacarea, ni zabranu sluzenja vojske transrodnim osobama, ni zabramu ulaza u SAD stanovnicima vecine muslimanskih zemalja a ni zida biti nece
Trump je kriminalac, nadam se da će ga Cohen sjebat u potpunosti.
Jel se carina na engleskom izgovara karina?
redneck !!!
Ovaj je veci foler od nase trojke..