Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacija samo treba izglasat da podjela poreza ide koliko uplatis toliko dobijes a ne ovo mi napravimo 4 milijarde ovi klosari 1 a dobiju procenat od 5 a ne od 1
U RSu je vec zvanicno 1 radnik:1penzioner. Njih jos samo spasava srbin njiva Niksic koji im daje veci procenat raspodjele PDVa nego sto je propisano zakonom
@peace Posteno, kad se vec dijelimo, da dijelimo do kraja?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Joj tebe jelena pa ide 10 milona od mađarske Hahahahahahaha Hahahahahahaha
Svidja mi se sto je sve manje komentara, na ove nacionalističke teme, ko je bolji, ko lošiji.. raji više isfuralo a klix konta da i dalje loži raju
Narod u RS nema sta da jede ogromna bijeda tamo vlada ali i strah koju je posijao SNSD i sa tim strahom uzimaju izbore svake 2 godine i tako idu prema dnu sve dublje i dublje.
Joj brate imate se na koga ugledati Ugledaju se i porede jedni druge ko ce vise opljackati 'svoje', nista drugo. Tako je iza 'zatvorenih vrata', a pred publikom ko fol nacionalizam borba za 'procvat' drzave i prava 'svoje religije' kroz nacionalizam. Ratovi i nacionalizam su tvorevine divljaka i korumpiranih, civilizovana drzava je drza prava, etike i morala u kojoj je fin zivot za svakog, gdje svaki covijek vazi i doprinosi opstem dobru na neki nacin.
Logicno da im Federacije nema ne bi imali za hljeba.
Nek propadne nepravda, tiranija zajedno sa negatorima genocida.
Sad me zabrinu Dodik kad kaze da ce prije propasti Njemacka od entiteta masovnih grobnica. Moracu se onda vratiti iz Njemacke u entitet masovnih grobnica dok nije kasno. Kod njih su plate preko 300 maraka a kad dobijes penziju ne znas kud bi prije isao da je potrosis.
Nije taj dug nikakav problem i može se riješiti sa par jednostavnih izjava o odcjepljenju.. A kad se odcjepne počinje raj ba zemlji..
treba ih pustiti da se odvoje i prosperiraju par godina sami
Piše se "zaduženija". Kad ste već stali u odbranu pismenosti juče u vezi sa direktorom škole u Čelincu, prenesite tu plemenitu borbu i na današnji dan.
Da je ovo normalna država, i da manji entitet nema antibosanske aspiracije, onda bi bilo i normalno da veći i ekonomski jači entitet pomaže i gura ove slabije.
ekonomsko jačem entitietu svi pomažu od saudijske arabije do Eu da preživi :D
Granica Postoji. 😂
Ja,kao vi bi bolje od njih
Dobio 5- na komentar,🤣.Jel ovo RTS ili sta?
No sikiriki, Orban šalje lovu, mislim da bi vas mog'o izvaditi.
dosadni ste sa tom pricom zaduzeniji ovo ono a nikako da propadnu,sve im funkcionise kao u federaciji
Samo lagano, i onda otkupiti citavu Rs i zavrsiti agoniju citavu..Neka i Srba, neka i Hrvata al zna se dobro koja je opet kažem većina koja voli DRŽAVU BOSNU I HERCEGOVINU !!
sta ih briga za politicare na vlasti nema klime
*krize :)