Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zvuči optimistično... nadam se da će barem 50% planova biti odrađeno, jer do sada bas i nije bilo tako... ali idemo dalje, samo naprijed!
samo naprijed...
Je li Masic sta dogovorio na ekonomskom forumu?
Stop Turskom agresoru!!!Prvo da priznaju genocid nad Jermenima i Kurdistan, pa onda razmatrati njihovu ozbiljniost!!!
mozda sam previse pesimista ali mi je pun k***** fraza tipa: \"pokazuje veliko interesovanje\", \"na kojem je upoznat o aktivnostima koje poduzima\", \"imao značajan sastanak \", \"a oni žele da nam tu pomognu\", \"oni su zaista iskazali spremnost\".....ovakve i slicne tekstove citam zadnjih 10 godina, ali kako bih samo volio da grijesim vezano za ovo.
Dragi naši poliitičari Vaše vjerene ovce Vas mole da ne smetate našim pravim prijateljima koji nam žele pomoć. Živjelo bratstvo između Turske i BIH
Erdal bio u Turskoj?! Pa tu ti je i mjesto Erdale dragi. Cuj \"Erdal\"...
Vi nemojte smetat našim pravim prijateljima! Živjelo bratstvo između Turske i BIH