Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad mi neko objasni kako je skuplji hotel u Sarajevu nego u Istanbulu i kako to može biti.u Sarajevo ne možeš naći za 30 eura rupu ali u Istanbulu možeš solidan hotel za dvoje sa doručkom.
@mujo1983 jebiga bitno je oderati turista, to sto ti nikad vise nece doci, razmisljacemo dogodine, ne valja puno mozak opteretiti
@mujo1983 Ponuda i potražnja drug, istanbul ima hotela koliko ti Bog dragi hoće, u Sarajevu je uvijek pola popunjeno i van sezone, tako mogu diktirati cijene kako hoće :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije otkazano jer niko je zna šta maj mjesec donosi pa ne žele još otkazati jer se ima još vremena, ako bude ovakvo stanje krajem maja otkazat će se i juli i august
Tračak nade je mali Nadin trač :)
Ima i raspored OI u tokiju i sva mjesta rasprodata za otvaranje,ali kaaaaada?
radujete se propasti HR sezone a nadate se da će BH nešto išićariti.S R A M O T A
Najprije cyber naivnost nas ubi. Nalazimo se pod enormnom medijskom okupacijom. Toliko tekstova koji nemaju zive veze sa istinom je unaprijedilo sustinu, proizodnje corona virusa, ustolicena atmosfera straha i neizvjesnosti, cime ce se trasirati put za nove manipulacije i obmane.
super 👍👍👍bice posla
Glupa vam je konstatacija ...
Budnjo na aparatima
Nisu al ce da budu
Otkazat će i oni,vidjet će te. Da nema interneta ne bi ni znali za ovu bolešćuru ali ovako piši propalo. Ugledajte se na Hrvatsku: manje testiranja,korona free,pusti saobraćaj i pravi se da nema bolesti,pa pozovi turiste(ako ko dođe super)
Malina2020 fake komentator Klix-a.
otkazace,ima vremena.ove godine turizam ce zabeleziti najveci pad.to najvise pogadja mediteranske zemlje a CG ode u recesiju od koje je nece spasti ni fort noks.cim stane korona,krecu litije i mafijasko krimogena hobotnica ode u istoriju.juce milo posetio bolnicu u niksicu,oni nasli nekih 10 med sestara da mu aplaudiraju.jadno i bedno.tvrdo srpstvo narod cudnovati,zube slomi al ga ne polomi.zivela srpska crna gora,koja je vecinska CG
zato sto se festival nije otkazao. a glupani ovde negativno komemtarisu. sarajevo je na super poziciji da nam dolaze gosti automobilima i autobusima jer ce biti problem putovati avionom naredno vrijeme.
@minister Sad ce iz evrope da pohrle na sarajevo fest u autobusima i kolima.kako da ne.druze kom ti je idiotski.a sarajevo fest forsiraju odredjene grupe sa zapada iako je bh kinematografija,medju najgorim u regiji.u srb snimaju senke nad balkanom.kralj petar i,svindlere.juzni vetar gledalo u bioskopima 500000 a bosnjo snima 782 epizodu lud,zbunjen,normalan.hehehe
hahaha spas koga, bosnia i hollywood??...spasili su oni sebe uz pomoc termita i bez tih rezervacija