Iskoristite ponudu
15

Totalno sniženje u Novotelu: Iskoristite akcijski popust od čak 50%

novotel
novotel
Novotel vam sa uzbuđenjem predstavlja najnoviju i najveću akciju - ekskluzivni akcijski popust od 50% tokom 24 mjeseca, na njihove popularne tarife mreža PLUS i mreža PREMIUM!

Zašto iskoristiti ovu nevjerovatnu ponudu?

  • 50% popusta: Pola cijene, puna vrijednost cijela 24 mjeseca. Bez obzira koristite li svoj mobilni telefon za posao, zabavu ili oboje, sada možete uživati u svim prednostima njihovih popularnih tarifa u pola cijene. To je prilika koju ne želite propustiti - vrhunska usluga na totalnom sniženju.

  • Savršene tarife za sve potrebe: Bez obzira trebate li više minuta za razgovor ili veću količinu gigabajta za surfanje, njihove pretplata tarife mreža PLUS i mreža PREMIUM prilagođene su baš vama.

Sniženje u novotelu
Sniženje u novotelu
  • Nulta tolerancija na skrivene troškove: Novotel izuzetno cijeni transparentnost, te se sa njihovom ponudom ne morate brinuti o skrivenim troškovima. Uz snižene tarife i aplikaciju Moj novotel dobivate potpunu kontrolu nad svojim planom i troškovima.

  • Ekološki osviješteni koraci: Sve Novotel pretplata tarife dolaze uz opciju e-računa, smanjujući potrošnju papira i podržavajući inicijative za očuvanje okoliša. Plaćanjem putem Moj novotel aplikacije bez dodatne naknade, ne samo da štedite novac, već također i aktivno sudjelujete u očuvanju planeta.

Sniženje u novotelu
Sniženje u novotelu

Kako iskoristiti ovu ekskluzivnu ponudu?

  • Posjetite web stranicu Novotela na: https://novotel.ba/novotel-prodajna-mjesta

  • Pronađite svoje najbliže novotel prodajno mjesto

  • Ukoliko se još uvijek ne nalaze u vašoj blizini, dogovorite posjetu prodajnog predstavnika popunjavanjem online obrasca, a novotel će vas kontaktirati kako biste dogovorili termin posjeta.

Za sva dodatna pitanja možete ih kontaktirati na jedan od sljedećih brojeva: 067 10 96 444 i 067 104 04 04, ili im se obratiti na e-mail: [email protected].

Slobodno pričaj!