Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katastrofa je 3G int.brzina ja zeni poslao poruku brzo cu iz kafane prije ja dosao nego poruka,
Ko ti kara zenu dok si u kafani?
@ltn ... da, ali im je zato po hotelima katastrofalan internet i brzina...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NISMO ZADOVOLJNI! Ukucam 200 mb za 0.80 km skine mi to i jos ne upoziru me skine mi 6 km kredita svuce me na 0. LOPOVI BH TELECOM!
ja ne znam sta mi placamo BH Telecomu, prave su šuge
Samo da pojasnim klixu da se brzina ne mjeri tako nego raspolozivost interneta. Za brzinu vam treba broj korisnika da bi ste je ocijenili, posto je bh telocom najaci na tim lokacijama brzina je i najsporija. S druge strane to dovoljno govori o bh telocomu kao odgovornom operateru, a 4g ce doci cim prestane stranka uzimati pare da popuni rupe i kad neko odgovoran dodje na tu poziciju
Jel te sda zaposlila u propalom telecomu?
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Frilissa.ga
najbrzi je unify....taj ne štopa
Internet nam je pravoo los nema sta. Ja bih da uvedu malo brzi internet.
jeste da ste zaostali braćo Bošnjaci ali realno nije vam toliko neophodan 4G jer 3G odradjuje dobar posao. jednog dana kad vam dodje famozni 4G opet neće biti te brzine koju ste očekivali jer će svi da se nakače a tehnički neće biti dobro odradjeno.
A sta tek reci za vas tursku kopilad, samo Beograd koji je drzava za sebe , ovo ostalo bijeda ko u Burundiju
@ynwa1 kopile anadolsko taj Burundi kako nazivaš druge gradove u Srbiji za vas su Cirih i Ženeva,onda možeš zamisliti u kakvom ste jadnom jadnom stanju.
jednostavan odgovor: BH Telekom ima najviše korisnika od svih operatera, što se tiče Sarajeva. Testirajte i u drugim gradovima npr: Zenica, Mostar, Bijeljina, Banja Luka, Bihać. rezultati će biti potpuno drugačiji
Šabane dragi, pa meni vise i 4G prespora. Jedva cekam 5G da surfam ko cojek😂😂😂 Zao mi vas je dole u nasoj dragoj BIH, ali neka mene u Dojclandu.
Oj Safete Sajo Sajajljice ovako vise NEMERE, tako da nemereš doci. Nije Dojcland za tebe.
U BH Telecomu su već imali dvije radne sjednice na temu "šta je to 4G"... Gdje mi živimo majko mila...
BH Telecom je još početkom 2016. sve instalirao i testirao 4G mrezu, ali zbog postojanja analognog signala pojedinih televizijskih kuća, nije puštena u rad. Iako je RAK naredio i dao garancije da ce svi analogni signali biti ugaseni do kraja 2016. godine, to se ipak nije desilo, i odatle ovo prolongiranje usluge. Nije do telekom operatera, nego do televizijskih kuća.
Pa kažu BHT da su opterečeni u centru grada!!!
bh telecom krs, od interneta pa na dalje....sve sto sam imao od njih sam ukino
pretpostvljam da je bio priblizno jednak broj korisnika sva tri operatera da bi se podaci mogli uporedivati, ako ste vi budale koji objavljujete neuporedive elemente, valjda slucajni citaoci nisu
@tarcavarazdin sve ti pise.. sano procitaj tekst.. al opet krezubi jedino mogu dobit posao u bhtelecomu kao vi
Iz BH Telcoma su izdali saopćenje da statua Pape blokira njihov signal i 3G mrežu kod katedrale. Kažu da imaju dokaze
Na eronetu leti mobilni internet 17mbs download upravo na otoci .
Sprdačina od operatera, sprdačina od države.