Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaradili su jedino na akcijama Mercedesa koje su kupavali novcem svojih ulagača
Ne lipši magarče do zelene trave
Naftaši na aparatima. Za 10 godina polovina auta na cestama će biti "električari"
@Cova u opstini stari grad
Koja je to cifra zapanjujuća hajde zini jarane da znamo
A sve imbecili pričaju propašće.
Opet clickbait naslov, broj automobila je eto "zapanjujući" ali se ne kaže koji, da bi se čitaoci naveli da kliknu na članak i onda u njemu vide da nema ništa zapanjujuće.
@montypython3000 Ni podaci u tekstu nisu tačni. Nije Tesla u 2019 prodao 500 000 auta nego 367 hiljada. Uobičajeno za Muska sve dobro je u budućnosti pa je 500 hiljada vjerovatno procjena za 2020 koju će još i nadmašiti u 2021.
Znaci model 3 je rasturio , cijena novog nekih 70-80000 za automobil s onakvim performansama, onakvom tehnologijom ... Po USA standardima 40000$ nije mnogo.
Samo 2.0 TDI
Puši ku * rac.
Ako je Musk ima upjeha i dobru zaradu prosle godine, to ne znaci da ce tako proci i ove godine, jer ce ga kao i ostali dio svijeta pogoditi i lupiti på glavi virus Corone.