Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
N1 Tv - Televzija koja siri zapadnu propagandu, ne zna se ko je gori rtrs ili n1
Potpuno ste u pravu. Upalim i ja,pogledam i nakokon nekog vremena ugasim. Vecina ovi dama sto rade teske komplesacice a o izgovuru da i ne govorim. Da su rođene u bivsoj zemlji ne bi mogle ni prici televiziji a kamoli voditi program. Nadam se da ce se mnogi sloziti sa ovim sto sam rekao.
Idi ti na dzumu sutra....
Tv koja radi na dizanju panike i sirenju bstraha , korona je bila.ocit primjer
Kako N1 ne valja Vučiću i SDA ,zaključak je da je to vrhunska infornativna kuća.
Sada Telemah da vrati Federalnu TV na kanal na kome je i bila ( br3) ili neka rtrs prebaci na 56 ti kanal N1 HR na 61 kanal N1 RS na 57 kanal i TV UZP na 710 kanal. Hajdemo Amire i Dragane.
Trojka je ispunila obecanje,hvala
Srecom ukinuli su ih na MojaTV da ne ispiraju mozak Bosnjacima.
Ispostava CNN najveći lažovi. TV koja radi na dizanju panike i širenju straha corona je bila očit primjer
Emela 🥰🥰🥰
Televizija koja propagira zapadne Nakaradne vrijednosti i koja je u Sluzbi stranaca
Idi na dzumu.. Sutra... hodja je u sluzbi boga.... I ponekad naroda
Kad sam vas ugasio dobar je osjecaj bio.
Najbolja tv.
N1 Šolakov debilarijum za zatupljivanje ionako male količine sivih ćelija u Bošnjaka. Zukića kad vidim proljev bih dobio, a posebna je priča neodgojena kalaštura Emela koja još nije naučila postaviti pitanje i saslušati sagovornika što joj nameću osnovni novinarski postulati. Čak su Hugo i Hugolina za nju jednačina sa tri nepoznate.
bukvalno CNN na balkanu u rukama tajkuna Dragana Solaka. Teska propaganda i lazi. Ni u jednoj zemlji ne placaju pirez jer su stacionirani u Svajcarskoj. Parazitiraju na pistojecoj infrastrukturi a pakete prodaju kao njihove. Ko god im je dao frekvenciju pokrao je iz dzepova naroda u BiH jer ce samo porex biti placen u Svajcarskoj
ok n1 je dobra tv za vijesti ali sta znaci nacionalna frekvencija, jel znaci da mozes gledati bez kablovske i internata,sta tacno.. danas svaka tv tvrdi da ima nacionalnu frekvenciju
N1 je propagandna TV kuca koja truje Bosnjake i razvodnjava im politicku snagu sto se svakodnevno moze vidjeti a posebno u emisijama koje vodi i uredjuje jedan od najiritantnijih "novinara" u BiH, Amir Zukic.
Amir promovise antiBosnjacku propagandu nije sekundu objektivan
Treba reci da je u sklopu MUX D ,tj.mreze digitalnog zemaljskog emitovanja u DVB T2 sistemu,na poziciji br.7 ,medju ostalih 13 TV stanica.Ko ima noviji televizor sa DVB T2 tjunerom ili tv box,moze ih gledati u zavisnosti kojoj od devet digitalnihj regija pripada.U SD formatu prenose program.Mnogo znaci za one koji nemaju katv,iptv ili internet uopste.