Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DENIS malo ti se poznajem u poslovanje TELEKOMA kazes da novac nece ici u sloveniju...ali ja kazem da hoce al u ZAGREB zasto dajete poslove ERICSONU? poznato je da ERICSSON SARAJEVO ima samo par uposlenika da mi mogao drzati otvorenu firmu ali zato cim se sklope milionski poslovi HRVATSKI INZINJERI DOLAZE DIREKTNO IZ ZAGREBA I ODRADJUJU POSLOVE U TELEKOMU a da...novac se plača DIREKTNO ERICSONU ZAGREB...ZAR TO NIJE KRŠENJE SVIH MOGUČIH ZAKONA U DRZAVI???? sikter mafijo...PA NISMO SVI VESLA SISALI
Samo ubaci u pravu \"stranacku\" kasu, u \"pravi\" dzep u Telekomu 10.000 EUR i mozda i ti pocnes ulaziti na kapiju BH Telekoma. Oni iz Telekoma opljackaju jos jednu godisnju penziju svih penzionera u federaciji, a mi cemo i dalje misliti kako smo sve siromasniji i gladniji zbog Dodika i njegovih izjava, a ne zbog drzavne mafije. Da Dodik ne postoji, oni bi ga izmislili, jer lakse kradu dok mi \"glabamo Dodikovu suplju\". Narode opameti se.
Samo ubaci u pravu \"stranacku\" kasu, u \"pravi\" dzep u Telekomu 10.000 EUR i mozda i ti pocnes ulaziti na kapiju BH Telekoma. Oni iz Telekoma opljackaju jos jednu godisnju penziju svih penzionera u federaciji, a mi cemo i dalje misliti kako smo sve siromasniji i gladniji zbog Dodika i njegovih izjava, a ne zbog drzavne mafije. Da dodik ne postoji, oni bi ga izmislili, jer lakse kradu dok mi \"glabamo
Ne mora ti babo raditi u BHTelekomu da se i ti tamo zaposlis. Moze biti \"zadnjih 20 najtezih godina\" direktor Trznice Zenica pa zaposli i sina i kcerku koja je ekonomiju zavrsila za rekordnih 5 i pol godina (dodiplomski studij), kazu tesko su je cekali, treba im strucnjaka, sve cupkali od nestrpljenja kada ce vec jednom zavrsiti, jer BH Telekom u Zenici je tesko prezivio bez nje.
De bolan,kad ovo pocinje s radom,dobro je vas BhTelecom...
Radim u BH Telekomu i poručujem bh. građanima da koriste usluge BH Telekoma, domaće kompanije koja zaposljava članove SDA, a profit ide stranki SDA. Takodjer, imamo i interne konkurse za posao, sto znaci da posto je moj babo radio u Telekomu, i ja sam dobio posao u istoj firmi, a ako Bog da posao ce dobiti i moj sin, kasnije i unuk.
Radim u Telemachu i poručujem bh. građanima da koriste usluge BH Telekoma, domaće kompanije čiji profit ide državi, a ne u Srbiju, Sloveniju ili neku treću zemlju.
Radim u bh Telekomu i pozivam sav narod Bosanski da kupuje domače jer tako pare ostaju u našoj državi . stvarno ne korektno je što radi ovi Telemah ,sa svojim damping cjenama . Kupujmo domače da imamo jaću ekonomju mjesto sto pomažemo slovence
Ulazak srbendi na mala vrata u Zenicu. Kapak.
Živjela konkurencija, SMRT STRANAČKIM FIRMAMA!!!
Radim u bh telekomu i ovo je krajnje nekorektno od telemacha za konkurenciju.Da u nas ako predjes 150 gb naplacuju se megabajti zbog adsl tehnologije.Pozivam narod da koriste usluge bh telekoma jer ipak smo domaca firma i svi zavise od drzavnih firmi novac nece ici u sloveniju telemachu vec ce imati penzioneri redovne penzije i novac opd korisnika ide u budzet.
@klo ZA razliku od ove naše SDA-ovsko-familijske bagre koja pljačka ovaj narod, prije svega na fiksnome telefonu, potom internetu, \"damping\" cijene što nude srbi (a koji su u stvari također u vlasništvu nekog evropskog investicionog fonda) za plaćeno daju 100% što i obećaju: http://www.speedtest.net/result/2121616978.png Znači ovaj gore internet (FLAT i to nema \"zvjezdica\" u ugorovoru kao u telecoma i lol-a, tamo 150GB pređeš odmah zovu), 120 dig. kanala + SVI sportklub kanali u HD-u, telefon = 60KM mjesečno! SUCK IT BITCHNET, SUCK IT SDA MAFIA!!!!
sto se srbi sire damping cijenama i kvalitetom na nivou Zambije ko zeli nek gleda preko njih ja ne
najljepsa vam dala...hvala vam za rasturanje ovog BHTELECOM HS monopola u Sarajevu...naprosto sam zadihao vasim dolaskom od ovih džumatlija!