{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Telemach telekomunikacijski partner hotelske grupacije "Europe"

21.4.2017. u 14:22
31
Telemach telekomunikacijski partner hotelske grupacije "Europe"
31
Telemach telekomunikacijski partner hotelske grupacije "Europe"
Lanac ekskluzivnih i prestižnih hotela "Europa Group Hotels" u okviru kojih se nalaze hoteli "Europe", "Holiday", "Astra", "Astra Garni" i "Art" odabrao je kompaniju Telemach za telekomunikacijskog partnera Grupacije u pružanju najnaprednijih servisa fiksne telefonije, interneta i digitalne televizije.
"Europa Group Hotels" sa dugom tradicijom od 136 godina, bila je u potrazi za operaterom koji bi mogao odgovoriti najvišim tehnološkim potrebama Grupacije kojoj je cilj da svoje luksuzno opremljene sobe opremi najkvalitetnijim servisima na polju fiksne telefonije, interneta i digitalne televizije.

Nakon temeljite analize odlučeno je da kompanija Telemach zadovoljava sve kriterije "Europa Group Hotels". Telemach je sada pružalac kablovske televizije u više od 633 soba, fiksne telefonije sa više od 1000 telefonskih brojeva, a sve hotele "Europa Group Hotels" Telemach je uvezao i najbržim internetom u BiH. Telemach obezbjeđuje i jedinstvene i inovativne servise UNIFI na najfrekventnijim lokacijama hotela "Europe" grupacije.

"Europe groups hotels je svojim poslovanjem postavila standarde hotelijerstva u BiH. Unaprijedili smo svaki segment u ovoj oblasti. Elegantne i prostrane sobe, veličine od 30 do 45 m², oduševljavaju prozračnim i toplim uređenjem, te spojem moderne tehnologije. Zbog toga smo insistirali da za partnera imamo kompaniju Telemach koja je sve naše sobe opremila digitalnom televizijom i super brzim internetom. Smatramo da je kompanija Telemach jedina u BiH koja svojim kapacitetima može pratiti našu viziju lidera u pružanju luksuznog doživljaja u hotelima grupacije Europa", rekao je Rasim Bajrović, generalni direktor lanca hotela "Europa Group Hotels".

Kenan Đonko, CMO kompanije Telemach o saradnji Telemach-a i "Europa Group Hotels" je izjavio:
"Uspostavljanjem saradnje sa "Europa Group Hotels" Telemach je pokazao da može pružati najnaprednije usluge velikim i vrlo zahtjevnim privrednim sistemima kao što je lanac hotela Europa. Ova saradnja je i dokaz da IT rješenja Telemach-a garantuju uvijek sigurnost, efikasnost i unapređenje poslovanja".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Odobravate li ekspanziju stanogradnje u Sarajevu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: