Preko 25.000 naslova
49

Telemach predstavio novi EON Video Klub: Novi nivo iskustva gledanja sadržaja

Novi EON Video Club
Novi EON Video Klub
Kompanija Telemach BH danas je lansirala novi EON Video Klub, koji transformiše iskustvo gledanja filmova i serija u vašem domu svojim modernim i inovativnim interfaceom, preporukama, personalizovanim odabirom sadržaja i funkcijom preuzimanja sadržaja za gledanje offline.

Sve ovo je već dostupno svim EON korisnicima bez dodatnih troškova u okviru EON Video Kluba, sa preko 25.000 naslova filmova, serija i dokumentaraca, čineći Video Klub najvećom platformom videa na zahtjev u Bosni i Hercegovini.

Novi nivo iskustva gledanja sadržaja

EON Video Klub pruža još savremeniji pristup načinu na koji publika gleda i doživljava svoje omiljene filmove i serije. Dizajniran je da preporuči najgledaniji, najnoviji, žanrovski sadržaj u skladu sa onim što najviše volite da gledate, zadovoljava ukus svakog pojedinačnog korisnika, nudeći odabrani izbor sadržaja, čineći svaku filmsku večer posebnom.

Novi EON Video Klub
Novi EON Video Klub

Dodavanjem nove mogućnosti preuzimanja sadržaja i gledanja offline na vašem mobilnom telefonu ili tabletu, EON Video Klub pruža mogućnost da svoje omiljene emisije, filmove i serije gledate bilo kada i bilo gdje.

EON platformu je razvio United Cloud, centar za istraživanje i razvoj United Grupe, osiguravajući da višestruko nagrađivani EON nastavi da nudi superiorno korisničko iskustvo, uključujući i sigurno okruženje za djecu EON Kids, kao i Sports mode, između ostalih naprednih funkcionalnosti.

Beskrajna zabava na jednom mjestu

U okviru EON Video kluba možete uživati u vrhunskom filmskom i serijskom sadržaju, o kojem svi pričaju, a dostupni su vam u HBO OD, CineStar Premiere Plus, Pickbox NOW, Hopster, Nick+ National Geographic, Marquee, Nova Plus i mnogim drugim katalozima.

"Unapređenje EON Video Kluba pokazuje našu posvećenost inovacijama. Naša strategija, fokusirana na budućnost, osigurava nastavak razvoja EON-a, donoseći napredne funkcije i još bogatije iskustvo gledanja našim korisnicima, učvršćujući Telemachovu poziciju lidera u zabavi on demand", rekao je Admir Drinić, generalni direktor kompanije Telemach BH.

Novi EON Video Klub
Novi EON Video Klub

Emina Dervišević, direktorica Sektora za razvoj proizvoda u Telemachu BH je dodala:

"Novi, preuređeni EON Video klub je dokaz naše posvećenosti u pružanju vrhunskog korisničkog iskustva i praćenju svjetskih trendova u domenu načina gledanja sadržaja za sve generacije. Kada smo prvi put vidjeli reakcije javnosti prilikom uvođenja bindžovanja, znali smo da je Video klub i način gledanja sadržaja na zahtjev nešto što korisnici danas traže i žele. Sigurni smo da će novi EON Video klub osvojiti naše korisnike svojim jedinstvenim sadržajem i inovativnim funkcionalnostima među kojima posebno izdvajamo opciju gledanja sadržaja offline, čime postavljamo novi standard za streaming zabavu, osiguravajući da su najbolji u filmovi i serije dostupni bilo gdje i bilo kada."