{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Telemach otvorio korisnički centar u Mostaru

12.4.2013. u 15:48
17
4
Telemach otvorio korisnički centar u Mostaru
17
U Mostaru, u ulici Zagrebačka 2 do Rondo Centra, kompanija Telemach je otvorila novi korisnički centar gdje svi zainteresirani mogu dobiti informacije o svim uslugama ove kompanije (internet, telefonija, televizija), izvršiti uplate svojih obaveza, kao i prijaviti eventualne probleme u radu pojedinih servisa.

Novi korisnički centar svečano je otvorio gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić.

Ovom prilikom kompanija Telemach je Trećoj osnovnoj školi Mostar donirala poklon bon u iznosu od 5.000 KM. Poklon bon je uručio direktor poslovne jedinice Mostar, Eugen Stipić.

Direktor Telemacha, gdin. Željko Batistić najavio je i skoro proširenje spektra usluga i na područja Čitluka, Međugorja i Čapljine.

Telemach korisnički centar će posjetiocima omogućiti upoznavanje sa svim naprednim servisima Telemacha u ugodnoj i modernoj atmosferi, te njihovo testiranje. Osoblje centra bit će na raspolaganju posjetiocima za sva dodatna pitanja i informacije, te im pomoći da što lakše pristupe ponuđenim servisima.


Kompanija Telemach u BiH posluje nešto više od dvije godine. U Bosni i Hercegovini Telemach je prepoznat po jedinstvenim inovativnim ponudama koje omogućavaju nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama što svakako čini veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere.

Pridružite se Telemach porodici zadovoljnih korisnika. Od sada, to možete učiniti svakodnevno i u Telemach korisničkom centru na adresi Zagrebačka 2, do Rondo centra.

Radno vrijeme korisničkog centra je od ponedjeljka do subote od 08.00 do 18.00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: