{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Telemach otvorio korisnički centar u Mostaru

12.4.2013. u 15:48
17
4
Telemach otvorio korisnički centar u Mostaru
17
U Mostaru, u ulici Zagrebačka 2 do Rondo Centra, kompanija Telemach je otvorila novi korisnički centar gdje svi zainteresirani mogu dobiti informacije o svim uslugama ove kompanije (internet, telefonija, televizija), izvršiti uplate svojih obaveza, kao i prijaviti eventualne probleme u radu pojedinih servisa.

Novi korisnički centar svečano je otvorio gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić.

Ovom prilikom kompanija Telemach je Trećoj osnovnoj školi Mostar donirala poklon bon u iznosu od 5.000 KM. Poklon bon je uručio direktor poslovne jedinice Mostar, Eugen Stipić.

Direktor Telemacha, gdin. Željko Batistić najavio je i skoro proširenje spektra usluga i na područja Čitluka, Međugorja i Čapljine.

Telemach korisnički centar će posjetiocima omogućiti upoznavanje sa svim naprednim servisima Telemacha u ugodnoj i modernoj atmosferi, te njihovo testiranje. Osoblje centra bit će na raspolaganju posjetiocima za sva dodatna pitanja i informacije, te im pomoći da što lakše pristupe ponuđenim servisima.


Kompanija Telemach u BiH posluje nešto više od dvije godine. U Bosni i Hercegovini Telemach je prepoznat po jedinstvenim inovativnim ponudama koje omogućavaju nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama što svakako čini veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere.

Pridružite se Telemach porodici zadovoljnih korisnika. Od sada, to možete učiniti svakodnevno i u Telemach korisničkom centru na adresi Zagrebačka 2, do Rondo centra.

Radno vrijeme korisničkog centra je od ponedjeljka do subote od 08.00 do 18.00 sati.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: