Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Finansijski OFICIR? Zvuči ko neko ko uzima reket... :P
covjece iz Pokemona u Nintendo to ti je kao iz Naploija u Barcelonu. a kad procitas naslov dobijes utisak da je Nintendo drzava.....
snes je njihova najbolja konzola, donkey kong jedna od najdrazi igara
Ha ovo ja najbolji clanak do sad. Cuj oficir, a onda bio je prije financijski major i pukovnik, a poceo je ko mlad ko financijska pjesadija i onda financijski tenkista i strucnjak za financijske bojne bioloske otrove i rat. A kad ovaj dolazi na posao ili kad je veliki Nintendo miting, svi ustaju i salutiraju ga ko Tito i onda on dijeli zadatke ti to ti to, ti pravi novi konsolu a ti novu futbal igricu.
Od onakvih giganata uz koje smo odrastali slabo su sada bgm , game boy i snes i nes su bilu uz segu tada strojevi . Ne znam samo kako su toliko zaostali sa tehnologijom kada su bili ispred svoga vremena . Rat sam proveo igrajuci super mario world 2 i tmnt na game boyu vid izgubio heheh . Volio bih da izbace dobru konzolu da pariraju xbox-u i PS , valjda ce ovaj uhljup nesto smislit .
zar može Microsoft nekog uzet u nečemu? :)
Nisam rekao uzeti nego parirati a danas SONY-u i Microsoftu znamo da samo ALIEN-i mogu nesto ;-)
...pisalo financial officer a oni preveli oficir 😂
hahahha GENERAL jarane
...sve tetkica urednice...friske sa indijskih serija odrasle 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja mislim da je pukovnik
ON JE ADMIRAL FINANSIJSKI
haj sto ne valja prevod vec predjednika, vec ne znaju ni prekucat ja kontam kakav sad predajnik..
napravite pokemon go da valjai nejma problejma :)
CFO (Chief Financial Officer) = glavni Direktor finansija
Finansijski oficir??? Pobogu ko vam prevodi tekstove, bolje receno koja budala placa takve novinare.
Ovi naši finansijski/financijski pokemoni pojedoše sve na što naiđu.
Lider pravi... vidi mu se po ocima.