Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jesu najbolji. 👌
Ne znam, ali meni ova televizija je za malo obrazovaniji svijet. Ne može njihovu politiku svako da razumi. FACE TV je nardona tvi i priča jezikom naroda a PINK recimo seljačka i za ljude sa BMW trenerkama i kajlama. Ostale ne bih da komentarišem.
SDA firma!
Bravo Al Jezeera. Vraćate standarde novinarske profesije na bh. tržište. Mnogi od nas su vam zahvalni. Čestitam vam godišnjicu i želim mnogo profesionalnog uspjeha.
Š'a ka'eš "hendla"... a...
Ko je ovaj, šta priča? Došao po zadatku, iz Privredne komore, pa savjetnika predsjedavajućeg Vijeća ministara, za mandata Adnana Terzića, a sada ko fol on nešto kreira i pametnije...
Nadamo se da vas neće bilo koja državica na Balkanu kontrolirati
Za ovu televiziju imam samo riječi hvale, realno i objektivno izvještavaju, nisu pristrasni i ne naginju ni na jednu stranu.Želim vam još više uspjeha.
Najbolje programe imaju
Bravo Tarik!
OK, pošto ste mi izbrisali komentar onda ću ovako, AJB kroz svoj program pokušava progurati priču o demokaratiji i ljudskim pravim u našoj BiH, a dolaze iz zemlje u kojoj ni jednog ni drugog nema u tragovima, obični licemjeri i kao takvi treba zajdno sa N1 da napuste BiH.Da nas oni uče životu, neka hvala!