Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto ste svi tako ogorceni?! zato sto nemate gdje izaci? nema kafica da valja?! pa pobogu nije on kriv za to... jel znate vi da se pravi dvorana,da se pravi skola i tako to...?! nemate pojma...prvo se malo raspitajte sta se radi po gradu pa onda blatite i pljujte covjeka... i to sto je on sa slimena na mora znaciti da je seljak, ima ih koji sebe nazivaju travnicanima a veci su seljaci od bilo kojeg covjeka koji zivi na selu...
Ja sranja od nagrade, odnosno kome pripade to sranje! FUJ!
Tahir je divan gospodin koji ne zna ni da nema ulicne rasvjete po gradu,, divan je zaista, samo se pitam sta je napravio? presvlaci cestu 34 metra pred izbore svaki put!
Jadni mi i ovakvi menadžeri..ako je to uspjeh kako grad dovesti do propasti onda zasluzuje tu nagradu...slazem se 100% sa \"travnicankom\"...zivim u ovom 30 godina i nikad nam gore nije bilo..cak je i u ratu bilo bolje...a ovakvih \"Tahira\" nam je puna drzava...pa nije ni cudo sto smo zadnji na svijetu...Travnik je samo olicenje nase drzave i kompletnog drustva u kojem zivimo...ponavljam-: Jadni mi sa ovakvim menadžerima!
sad kad sam se ispovracao procitavsi ovo, odoh lagano poiti kaficu i izvrsiti samoubistvo
Menadžer godine može biti samo neko ko stvara pare i otvara radna mjesta, iz privrede, a ne neko ko samo troši što privreda zarađuje. I tu treba uzeti i vidjeti kriterije, koliko si prodao, iskoristio kapaciteta, zaposlio ljudi, platio poreza, zaradio kao firma i to je to
samo da dodam i ja nesto..sta je to on uradio po selima?!nista kao i po gradu.. a sto se tice grada, kakav je to grad koji ni kina nema..kao sto neko rece obicna kasaba..
Tahir izvorno travnicko ime hahahaha
kakav on ... nije u stanju napraviti kilometar puta za vlasic ..umjesto da digne lovu i turizam gore nisu nista napravili od titinog doba đubrad..
ja sam da se ova nagrada dodijeli gradonacelniku Mostara! E to je menadzer... kakav Lendo!?
Joj ako je on dobio nagradu za menagment na nivou balkana jbt. kako izgledaju oni gradovi koji nisu nagradu dobili !!!!!!!!?????????? hehhehehhehehhehe
AAAAAA to je druga prica, koliko sam cula tom istom hodzi se pravi kuca u gradu u dzikinom sokaku.FUJ.
stao je u zastitu hodze pedofila, kao predsjednik Medzlisa IZ Travnik
MA IDI U PARK I BODI SE U VENU HA JA STA TI DRUGO OSTAJE
Ja stvarno ne znam po kojim to kriterijima se biraju ti zasluzni ljudi.Bivsi direktor borceve konfekcije je par puta bio menedzer godine a iza sebe ostavio haos u konfekciji ,a sada Lendo a grad mu zapusten i prljav, bez ikakve perspektive. Travnicki SDA ocito ima jako dobre veze u vrhu , ja tebi ti meni. Zna se da je Travnik bastion SDA u BiH i ako \" padne \" u SBK pada u BiH..ali..daleko je to. Oni svi sebi cuvaju ledja , jer da nije tako , nekoga ga bilo stid ovakve ljude kandidovati a kamo li i izabrati.