Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neke ovdje briga za plin jer ga ne koriste za grijanje,kuhanje I pranje.Ako ne bude plina, bit ce problema sa strujom, pa sa vodom, sa cijenana cvrstog goriva, plus poskupljenje svega.
Vi morate dok druge Evropske zemlje traže zamjenu i ko traži on i nađe. Šta je tvoj posao? Da pričaš gluposti, potstčeš rat, igraš duplu igru, razbijaš EU iznutra i glumiš nekoga ovim sitnim i jeftinim Balkanskim političarima.
Čuj ovog ruskog megafona
JOK ZATVORICE I POSLAT LJUDE KUCI KO OVI U BOSNI
Kolika je god steta eu sto ne kupuju, tolika je rusiji sto ne prodaju, s tim da ce se eu snaci za plin kroz godinu dvije.
para busi dje burgija nece, snaci ce se oni, a rusi bez kesha mogu samo da jedu psenicu
Ma treba prestati placati. Hahahah
Jesi ružan, je3o te otac.
Ovaj mali je veći lažljivi fashista od Gebelsa
Isti oni nacisti u Njemackoj. Madjari ce sa Hrvatskoj postat I nepozeljni u EU. O tome se vec prica.
Boze kako je ljigava ova Madjarska svita.
A kako bi bilo da prestanemo koristiti prirodni gas koji je svakako štetan i zagađuje nam planetu? Zar su svi zaboravili samit o klimatskim promjenama? Dao ćemo bogdom da se okrenemo naprednijim rješenjima ili ćemo svoju djecu i unučad ostaviti u novom ledenom dobu