Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2,95 ulje u BIH!!! Koliko je u Njemackoj??? Covjece nama su cijene rezija i namirnica kao da zivimo u samom New Yorku, samo sto nisu americke plate. Jos nas budalama pravite, kao da se nismo makli odavde i ne vidimo kakve su cijene a kakav standard mimo ovih vukoj*bina. Mrš više!
Pizza zamrznuta svugdje u svijetu kosta oko 1.50 eura. Sve tako zamrznuto jako jeftino, sko si voljan kuhat isto sve jako jeftino vani. Neke jesu stvari jeftinije u BiH. Ali ono sto trebas hapit je skuplje za najmanje duplo.
Ima u Bosni zemlje, moze se proizvesti vecina onog sto nam treba. E drugo je sto FGR raja sjedi po kaficima i laje po Klixu na ljude koji nesto rade, pa im skupo kad odu u prodavnicu i vide cijenu piletine. Nije im skupa kafa od 1.5-2 marke, a skupo im litar ulja od 2.5-3 marke. Motiku u ruke, i vracaj se na selo, bice hrane za sve. I za izvoz.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Porast ce cijene, pa kada se cijene u svijetu smanje, nama ce ostati zauvijek povisene. Kao i za gorivo, kao i za Taxi usluge prije par godine i tako dalje.
cuj taxi usluge skupe kod nas? preveze te kroz grad za 10 marki a tamo na zapadu ha sjedneš u taxi 10 marki već početna na satu
a zbog cega poskupljenje, zbog cega, ima svega nije kriza al neko se pravi budala
Zar ono nije donedavno neka regulativa donesena o osnovnim namirnicama? Koliko se sjecam cijene osnovnih namirnica ne smije prelaziti odredjenu cijenu.Ili to sad sve pada u vodu po obicaju?
Potoje gladni, oni malo manje gladni i oni siti.Ja sam u ovoj grupi, malo manje gladnih....jedva cekam da ovi malo manje gladni postanu PRVA GRUPA gladnih...Poljine... Poljine... Poljine...
Da,rast ce cijene namirnica,al ce zato plate ostati iste,sta se brinete...
Je li nama jasno kakvu zemlju imamo? Mislim tlo? Travuljina seze do usiju, ambrozija na sve strane, a mi nemamo robne rezerve. Ma neka ulje poskupi na 10 maraka, kad smo tudumi. Nigdje na svijetu se manje ne radi, a veca kupovna moc. Moze li se ista posijati na ove nase divne plodne njive? Ali ne!Svi bi da budu gospoda i direktori, pa onda skupo ulje, skupo brasno.
Robne rezerve su u rukama SDA mufijuza.ZASTO da tovimo agencije sa uhljebima?Zasto da na tenderima prolaze konzerve kojima je istekao rok trajanja? ZASTO da stimamo SDA krimicima i njihovim satelitima LOVU?!? Nema logike.
Uvozimo šleper po šleper, ali kad treba narodu pričat bajke: KUPUJTE DOMAĆE! - Onda se navede Bimal, Menprom, Madi, Klas i ostali LOPOVI koji samo PREPAKUJU UVEŽENU ROBU! Mi NEMAMO DOMAĆE NI PILE ? Uništili su SVE!
It is time for revolution !
Zato imamo luka i krompira i sira.
Zato imamo luka i krompira i sira.
STA OVI SCHIMICHII OPET LAZU I MUCKAJU? NE POSTOJI NIKAKAV SVJETSKI RAST, NITI RAST!
Dok ne izumre ova generacija politicara nema ni hajra.
nije ovo normalno uz ovakav standard treba stati na kraj ovome
Ma naravno, nemamo mi nikalve zalihe. Samo zalihe nacionalizma, laži, sebičnosti i samointeresa. Svr ostalo smo potrošili i rastjerali. Mogli bi se uskoro probuditi i shvatiti gdje smo.
Ukidanjem.Kantona poslanika koji godisnje uzmu oko 50 miliona ... KM ...eto novca za penzije povecanje..itd..pola poslanika nema svoje zube..seljadija ortodoksna..pojedose drzavu..nece na njive..nece povratak okuslia gumena cizma asfalt..
sta serete poskupit ce, pa u sugavom bingu svaki dan, ali bas svaki nove vece cijene, i kaze kupuj domace ma ni mrtav vise kod sugavog tajkuna marke necu ostaviti, ili mali granapi koji posteno rade, ili hrvati, srbi, slovenci, marsovci, ali sda lopovima ni marke