Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo ba fizicar...svaka tebi cast...ali kod nas te tvoje diplome uhljebi preko stranke kupuju za 5 milja eura...
Nasi fizicari nisu f od fizicara
Sve o cemu danas mozes da govoris nastalo je od fizike. Svaka nauka, svaki sport, svaka kultura, bukvalno sve se temelji na principima i zakonima fizike. Covjek govori o umjetnoj inteligenciji i digitalizaciji sto ce se dovoditi u vezi sa kvantnom fizikom. Ko razumije zna sta ovaj covjek govori ali, nazalost, mnogo je vise onih koji ne razumiju ni osnovne stvari...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj se jadan naprica a nista nije rekao, isto politicari nasi
N8je, nego ti nisi skont'o šta je rekao.
Ovaj me lik podsjeća na Isherwell-a iz Don't look up.
Kamatari odavno koriste fiziku, ako ne vratis lovu na vrijeme fizicki se obracunaju s tobom
Onda je i Amazon suvišan
Budalaštine
Sve ukaka,Kaku.
Sve u svemu postanite Robotski Konzumenti… popusite mi debeli K… Ne svako zivi po zelji
Još jedan prijedlog u smislu jačanja rentijerskog kapitalizma, odnosno vraćanje ka feudalizmu, sve u skladu sa ostalim idejama, uključujući i buduće igre sa vakcinama, WEF… uostalom to smo tražili pa eto
Morel to sočivo kod Šimića obračunavat prekovremene, stres, sagorijevanje i mobing?
savrsen kapitalizam za kapitaliste
To je KONCENTRACIJA kapitala na mali broj LIKOVA !!! I tu se gube svi PRINCIPI slobodne TRGOVINE, tj. poštene PONUDE i POTRAŽNJE !!! Veliki IGRAČI tako manipulišu BURZAMA, svarajući vještačke NESTAŠICE i ostvarujući EKSTRA DOBITI !!! EKSTREMNO bogatsvo POJEDINACA ili FIRMI treba OGRANIČITI, kako bi se ČOVJEČANSTVO ravnomjerno razvijalo !!!
krepaj
Niti si ti savrsen niti postoji nesto savrseno ljudski rukama krojeno. Postoji samo ogranicen rok trajanja.
Ne treba to u BIH. U BIH uhljebistanu je potrebnije prebrojiti krvna zrnca i da stranke prosperiraju. To što 40% bosanaca već nema i žive u EU, Švedskoj, Americi,…, to ništa. BIH sve više liči na Makedoniju i Kosovo, a da to bude bi bilo katastrofa.
Kapitalizam je od samog nastanka osuđen na propast. Društvo u kojem se radnička klasa iskorištava do maksimuma i koristi bogatim da bi bili još bogatiji. Kao za primjer da navedem Nikolu Teslu koji je svoje izume htio koristiti za dobrobit običnog čovjeka dok je Edisonu glavni smisao bio profit.
kod nas su samo Hemicari moj kaku miku liku;)