Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bukvalno lik objavi kako cionisti mrze druge. A oni ga optuze za antisemitizam. Eto ko su cionisti
Pa da, tako oni opstaju, ucjena, zavjera, ubistvo - i samo tako ukrug. Nije ni cudo sto ihe se Njemacka htjela rijesiti prije 80--90 godina.
Kako se cionističke firme po americi same otkrivaju i pokazuju svoj način djelovanja
Treba bojlotovat Disney
Ovaj svijet je toliko nepravedan prema njemu da je bukvalno najbogatiji čovjek na svijetu. Inače se njegova porodica obogatila na "krvavim" dijamantima Južne Afrike iz doba aparthejda.
Samo da znate da je i on Židov, ako sumnjate pitajte chatGPT.
O Adolfe digni se molim te. Sve si bio u pravu
Pitanje redakciji Klixa. Zašto je onaj Muskov komentar antisemitski kako implicira naslov?
Pauziram i ja preplatu na Disney
Mogo bi I on spasti s balkona
Kad imas moc kao Musk moze ti se , inace je pravilo ako hoces da vidis ko ima moc nad tobom vidi koga ne smijes kritikovati, svaka mu cast
Da je nesto rekao protiv Palestine, to bi bio pravi antisemitizam, jer pola ovih jevreja ustvari nisu semiti, vidite to na slikama, neki bijeli neki tamniji ko arapi. Dobar dio jevreja nisu "Benu Israil", jer ovi bijeli su zapravo Hazari, narod koji je živio na teritoriji danasnje Ukraine, i koji je prihvatio judaizam u 8. Stoljecu, nove ere.
Trebao im je j. mater
Covjek je i sam jevrej i zna sta prica
Bosnje moraju da odluce jesu li za Palestinu ili za Izrael, pa da usklade vijesti. Da li su za Tvrtka Nemanjica ili za Turke sa kojima je ratovao. Šizofrenija živa.
Koji Tvrtko Nemanjić?
Pojam antisemita je lingvisticka budalastina. I Arapi i jos neki narodi su semiti. Pametnom dosta
E i jesu reklame bile dosadne i davile su ljude. Prevršile su svaku mjeru kao i ovaj cionistički napad na nemoćni narod kojem su zapadne sile dovele zlog sustanara koji je postao ubica . Svaka čast Musku , pošten i ljudski obraz je najveća vrijednost koju čovjek može imati a nije ga lako sačuvati ! To cionisti ne znaju . Za njih čist obraz ne postoji ...
Sad cu se poshrat na svoj iphone
I treba. Kad ti nije dobar Samsung.