Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da smo dio predstave, obicni gradjani svijeta su samo marionete. Svjedocimo nekom novom poredku i mislim da nam se nece svidjeti.
Postoji jedna grupa koja se zove Rimski Klub, a koja je detaljno objasnila zašto ekonomski globalni rast mora biti usporen. Njihove smjernice danas praktikuju vlade većine zemalja svijeta, uključujući SAD i Rusiju.
Taman su fino izmislili koronu da pokriju svoje lopovluke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova bolešćura je toliko povezana sa ekonomijom da čim neko tržište daje znakove oporavka ona se odmah pretvori u novi i brže šireći soj
Delta-Varijanta kao isprika za novo zaključavanje, distance medju ljudima, brnjice u svim prilikama i pelcovanje bez kraja. A mi ćemo i dalje poslušno vjerovati političarima.
Na kraju ce za kolaps postojeceg financijskog sistema biti kriva korona
Vjerujem u koronu gledao sam ljude kako umiru od nje ali sam isto tako 💯 siguran da je korona projekat sada ciji je ko njime upravlja vrijeme Ce nam reci
Početak kraja krajeva.
Sirenje govneta mog kroz kanalizaciju
Sreća pa se ne cjepi
I tako, dok svojet prati kretanja i priprema se bošnjo muda hladi i roštilja...
Ne vjerujem dok nafta ne padne ispod 1.50 KM
Ccc hahhhaa pa dokle vise? Znaci ljudi se vakcinisu djaba?!
Kako upravljaju s nama ko s pijunima, a i jesmo samo obicni misevi, figurice beznacajne
Bas nas briga, mi smu u padunod pocetka sda fasistiko, lopovske pandemine
opet će nas zguziti ovim
Dodik ce ih podignut pomocu srpske sirotinje ;) ;)
Mozda ce bakir sa pokradenim donacijama, i vrecama zlata, hebala ti obadvojicu mater glupu