Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putko zvecka oružjem,ali proziran je ko celofan.Syebaće ga njegovi tajkuni ubrzo.Ruski milijarderi zbog njegove politike i dignutog qrca gube desetine miliona dolara mjesečno.Isplatnije mu je svakom dati po 10 miliona za atentat .Dobar drončić pa na glavicu,pa kabuum.I eto Rusija izlazi iz krize za mjesec,a nama nafta opet na preko 140 i više po barelu,da se vrati izgubljeno.
"Prosječna cijena nafte je od juna 2014. pala sa 110 dolara po barelu na oko 50 dolara, a nema naznaka da će rasti u skorije vrijeme."
a cijena sa 2,45KM na 2KM... interesantno
A tek u kakvom mi mraku zivimo...Nama ni Putin ne moze pomoci...
I opet po 100. put Amerika je jedina super sila na svijetu, svi ostali su ispod nje...
S klixom i bez njeg to ti je tako, zavalise ruse u roku a oni su im kao glavni suparnici...
iranska ekonomija je godinama pod sankcijama , a kubanska desetljecima od amerikanaca pa ljudi zive.
Cijena kvadrata stana u Moskvi? :P
Upravo juce stigao iz St Petersburga nazad-nista nisam vidio od te velike krize.To su vjerovatno medijska propaganda od zapada tj od ulizica USA...U rusiji se kupuje rusko i cijene su porasle nekih 5 % do sada..Dok god ne putujes vani tj izvan rusije-ne primjecujes nista od te velike krize...Prije ce cijeli svijet da propadne nego rusija...Inace prije nego pocnete da pljujete po meni nisam niti ljubitelj rusije(ozenjen sam s ruskinjom) niti sam neki srbin,cetnik niti podrzavam anektiranje krima...
@Jokashmokash--Mozda imas pravo ...Ja nisam bio kao turist nego redovno posjecujemo punicu u St Petersburgu...Kupovali smo kao i svi normalni rusi tj u sasvim normalnim trgovackim centrima gdje su cijene ostale gotovo iste-jedino strani produkti su skuplji ali to i tak kupuju samo bogati rusi.Ostali kupuju rusko-a to se nije promijenilo..Ja sam bio u 2013 i dobio za 1 €-42 rublja -sad sam dobio 1 € - 65 rublja...Sto se tice tvog vidjenja krize ovakav nacin posmatranja se moze koristiti i u EU gdje su cijene zivota,namirnica,stanarina podivljale a place ostale iste tak da ce po tvom misljenju doci ubrzo do drsticnih mjera u EU !!!Sta ce od tog da se ostvari to samo dragi bog zna...i Wall street
Još imaju rezervi pa mogu da održavaju standard. Čekaj da prođe još vremena do sad su izgubili 200 milijardi od 500 koliko su imali u šteku. Čini mi se da sam tako pročitao.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Boli me briga, ali je ova slika jadna
Vidi se ko je trol ovdje