Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PodršKa Radončiću, svaki pametan čovjek, bezobzira na to koja je politička opcija, trebao bi podržati ovaj prijedlog, banke su pune novca, Centralna banka ima duplo vise novca nego sto je dovoljno, sto znaci da su prelikvidni... sta hoce, treba im 200% vise. U ovim situacijama svaki građanin bi trebao imati pravo na olaksicu. Kad ako ne sad. Svaka čast Sbb na borbi za ljudska prava!!!
@Zenasirena123 Tako je,slažem se u potpunosti,imaju banke para
@Zenasirena123 svaki pametan covjek treba da zna da je Fahro obicni ublehas. Lako je davat prijedloge i narodu mazat oci kad i on sam zna da od toga nista nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cekali smo ovakav odgovor. Jasno je da ce banke naplatiti sve sto su posudile i plus kamatu. Onaj ko se nada drugom rjesenju je prava naivcina.
Scepo Radonja bi malo da glumi svog vrlog idola Vucica
Ma ja nmože za nas to kad nemamo državu kako treba
ukinuti konvertibilnu marku pa šta bude bude.ovako ćemo biti stalno zaduženi
@tarik.teftedarija.9 dusa draga, ta bi nova valuta imala preko noci novu nulu sto zbog štampanja, sto zbog kredibiliteta etno-nacionalističkih lopova na vlasti. Na kraju bi se sve zavrsilo u krvi... To bi bilo.
CUJ IZ SVJETSKE BANKE O TOME? STO NISU HRVATSKOJ POSLALI TAKVU DEPESU. IDEMO ISTJERATI TOG SUPKA! OTKUD SAMO NJEMU AROGANCIJA DA SE JAVLJA?
@fbUser1567760768 ISTJERATI EMANUEALA SALINASA IZ BIH, KICK MOTHER FUCKER OUT OF COUNTRY! FUCK YOU MOTHER FUCKER!
kas tupani vode drzavu...nije ni cudo sto smo sadnja rupa na sviralu.
Logicno , oni su ovo i napravili sad nas gase benzinom . Odakle ljudi da placaju kad ne rade .
Bolji bi naslov bio: "Svjetska banka o Radoncicevom uvlacenju narodu u p.kas."
Pa ti lopovi iz WB i MMFa su sve ovo i napraviki kako bi nas jos vise zaduzili preko vlada. Fuj
Da je Fahro izbacio samo neku od uobičajenih budalaština ovi se sigurno nebi obazirali. Ovako su morali reagovati i ono što je u ovoj reakciji glasno prećutano je to da je Fahro završio svoju karijeru polotičara poslije javne prijetnje da bi neko mogao pozvati gradjane na stampedo na banke.
SBB je dao odlican prijedlog
Bas me cudi da je banka protiv. A nisu protiv kad naplacuju minimalnu uslugu, nisu protiv kad pljackaju narod
Ovo nismo uspjeli prepisati od VUČIĆA...On me polaže račune nikakvom Salinasu, ni MMF-u, ni Svjetskoj banci niti mu oni smiju išta reći u vezi moratorija.On polaže račune svom narodu i nije ni čudo što ima toliku podršku.
@dany2806 jes jes pokret nesvrstanih. Velesila. Lol
https://supertramp11.files.wordpress.com/2013/03/john-perkins-ispovest-ekonomskog-ubice.pdf
Banke samo misle na sebe,podrska za prijedlog ministra Radoncica.
Mislite li vi na obicne gradjane ili vam je samo bitna vasa dobit. Logicno bi bilo ublaziti problem, a SBB i ministar Radoncic su dali odlican prijedlog.