Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Šefik Džaferović je zajedno s predsjednikom Turske Recepom Tayyipom Erdganom i predsjednikom Turske Ilhamom Aliyevim.." Turska ima 2 predsjednika?
@DostaDosta Ilham je predsjednik Azerbejdžana. Ali Klixovi novinari po običaju briljiraju.
@DostaDosta pa mi imamo tri, 3000 ministara, 50000 savjetnika...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovdje ce samo Turska profitirat
Ovaj gas koristiti isključivo za industriju, a ne kao toplotni energent. Tuzla i Kakanj mogu opskrbiti pola Bosne s parnim grijanjem.
Erdogan je primjer kako se moze ekonomija razvijati! mozete pricati sta hocete ali TAKO JE!
Koja vijest haha
...pa DZafereBeze mozda bi i profitirala BiH da niste pristali na ucjene srBije i prepustili drzavne nadleznosti nad transportom plina firmi osnovanoj u PC-u koji sad kontrolisu ventile a uskoro bogami i cijene plina...al eto ako ti tako reces, neka ti bidne...
Redzep...Sultan, Babo, Gospodin...
mislite profitirat ce bake,covke i dodik? ako tako mislite onda uredu
Jeste li vi gledali kuda prolazi taj plinovod? Glavna linija ide kao prvo za Tursku i preko Grčke i Albanije za Italiju. A manji volumen se priključuje preko Srbije Mađarske do Austrije. još manji priključak je do Republike Srpske. Ako još spoje Zenicu Tuzlu i Sarajevo sa tom linijom biće uspjeh.
Lijepo samo.koliko ce proci godina da taj plin dodze kod nas
"dodje" - nauči se pisati pa komentariši...
Mislis...nauci pisati... ;)
ko god misli da ce ovo znaciti pojeftinjenje plina, grdno se vara. kad je bilo sta pojeftinilo kod nas?
aj bolji turski od ruskog gasa
Turska želi izgraditi veći uticaj na balkanu i za to je odabrala Srbiju a ne BiH. Jer Bošnjaci su preslabi i kao zemlja podjeljena na srpski i bošnjačko-hrvatski entitet. Bošnjaci nemaju razloga se više vezati za Tursku i Srbiju nego za EU. Hrvati plaćaju evropskim novcem kineske firme a kod nas kina daje novce i radi sa tim novcima i ono šta naprave je njihovo.
Nema macina da nama dodje gas ili bilo sta sto ide kopnom a da smo sigirni od ucjena
gasovod može doći do bih muslimana jedino preko srbije ili hrvatske, odnosno rs ili hrhb. dalje nema. :)))
zajebosi se. ima i cg gdje su sandzaklije
popisam se na sve (nepravedne) politicare ovog svijeta
Čim je Džaferović tu, zna se da je to retrogradno i kretenski