Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli text o politicarima, zadnja dva reda kolika je snaga vjetroelektrane. Toliko od mene
Niste riječ rekli za vjetrenjče na području Livna i Duvna kojih im puno više kao da se nalaze u drugoj državi
Imaju oni od toga nema nista narod,kad dzafa kaze,nasa ekonomija to misli na svoj dzep.
Trenutak za istoriju. Pušteno u pogon nešto u godini koja nije izborna.
Ovo se Salem Maric i SDa izborili za ekonjomiju mostara u PM.
Bravo! Napokon pozitivna vijest!
Tako ste mogli vec davno i da ne unistavate nase rijeke stavljajuci ih u cijevi ili vam je vazniji pojedini tajkun da se bogati od unistavanja rijeka!!
BRAVO Džaferoviću, BRAVO Komšiću, a ŠIPAK Izetbegoviću !!! Važno je da ČOVJEK ima VIZIJU kako biti sudionik SVEČANOG OTVARANJA i na koji način PRESJEĆI VRPCU !!!
Ovo je super, nema šta, međutim šta ovo znači sad za nas građane konkretno? Znam da neće struja pojeftiniti, čak šta više vjerovatno će poskupiti da se plati investicija, ali gdje je onda poenta? Mislim dobijamo struju od vjetra, koji je stalni resurs, dakle svi preduslovi su tu da struja bude jeftinija! Čak šta više struja bi trebala biti besplatna za građane ili nešto paušalno plaćena, obzirom da ovo svakako plaćaju građani indirektno!
Isto tako ti je sa hidrocentralama, pa ti nije struja besplatna.... Ali najvaznije je da se kuka i gleda negativno, nema veze sta je u pitanju...
Svečano, kao da smo kompletno prešli sa fosilnih na obnovljive izvore energije!
Ni rijeći, da je bio Kordić, novi gradonačelnik Mostara na otvaranju, i rukovo se sa Komšićem. Pravi gradonačelnik svih Mostarac-a.
Koliko je narod u Bosni slep ovako gledaju /\
U zdravlju ih vrtili
Odlično...samo do njih se stiže putem koji je i u Šamniku iz Djekne kozja staza
Od muhe pravi slona. Dzaferovicu ne nazivaj sitne projwkte historijskim. Ovo je samo kap u moru.
Ruku na srce, ovo je prva veća investicija nekog javnog preduzeća iz Saraejva u Hercegovini. Elektranom se upravlja iz Sarajeva, a Hercegovci mogu održavati, čistiti, biti čuvari... Tako Sarajevo vidi Hercegovinu - kao spahiluk. Ispravite mi i slovo ako griješim.
fino fino za pogledat.zar je podveležje ovako veliko.