Promo
199

Svečana proslava 24 godine Amko komerca

Svečanost obilježavanja 24. godine kompanije Amko komerc završit će specijalnom rođendanskom zabavom za sve vas na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović 15. novembra sa početkom u 17:00h.

Amko komerc 15. novembra obilježava 24 godine postojanja i rada na bosanskohercegovačkom tržištu. Tim povodom, ova kompanija na jednom mjestu okupit će svoje uposlenike, poslovne partnere, prijatelje i sve građane Sarajeva.

"Za sve prisutne priprema prigodan program od 17 – 20 h. Za pozitivno raspoloženje i ugodan ugođaj pobrinut će se naš specijalni gost Amel Ćurić, učenici osam osnovnih škola, mađioničar Kenan Imamovć, najtrofejniji plesni kulub u BIH u kategoriji hip- hopa Just dance, prepoznatljivi zumba trener Jasmin Begović", kazala je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerca.

"Tokom cjelodnevnog programa Amko komerc priprema i specijalne aktivnosti za mališane unutar postavljenih pagoda na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović: face painting, modeliranje balona, društvene igre, kreativna radionica a sve to uz angažman profesionalnih animatora. Za sve one koji nisu u prilici biti dio naše rođendanske zabave pripremamo posebno druženje za mališane u našem marketu na Mojmilu 16. novembra od 10 – 13 h, a za mame i tate posebnu pogodnost kupovine u našoj robnoj kući uz popst od 20 posto na kupovinu", istakla je Durmo.