Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato su cijene digli kao da su u Dubaji a ne hrvatska
@IzetSmriko01 koliko bi tek Bošnjo digao cijene kad mu je dnevna 50KM Bjelasnici,100 eura vikedica u Velesicima, a 30e stan na dan, kafa 3Km.
@IzetSmriko01 hoćeš reći da je Pustinja u Dubaiu bolja od obale jadrana?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
e to se dasi kad kudis turiste iz Bosne.
Ajde ba ne lupetaj. Baš ima naša raja napuni 500 000 noćenja za jedan mjesec
Dabogda vam more presušilo, mamu vam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neum naš šta ću u Croatia
Preskupi smo i premalo nudimo za te novce.
U Hrvateškoj je malo šta na nivou. Sobe i namještaj još iz davne 45e. Oprema WLAN, klima, tv itd. nikada nije na nivou. Uvijek nešto fali. Sporo, samo 3 kanala, itd.. Hrana je samo u pojedinim restoranima ukusna. Uvijek isto. Riba, blitva, krompir, dagnje, lignje, riža i pomfrit. Sve u rukama Albanaca i Srba. Kvadrature nisu istinite. A cijene kao u Irskoj. Ne rade ne kvalitetu.
Čuj strmoglavi pad od 1% u srpnju a u prvih sedam mjeseci ukupni rast. Uz to rast u hotelima a pad u privatnom smještaju. Dakle dolazi više kvalitetnijih turista a onih s paštetama na plaži je manje
@UsoraU Hajde onda u Dubrovnik gdje god da u dijaspori zivis. Iznajmi sobu u hotelu na 10 dana i jedi po restoranima. Da te vidim dijasporac kako ce ti racun u minus otici. S druge strane imas Lisabon gdje za 50 eura veceraju dvoje, sa vinom i dezertom
Brojni Hrvati su budale jer su mislili da će vječno jahat na gluposti drugih turističkih država koje su prvenstveno zbog političkih problema uništavale svoj turizam, a ne sposobnosti barba Duje, i tako omogućavali da RH uprihoduje mnogo više sa realno lošom ili nepromijenjenom ponudom za novac koji traže.
Cijena gradića u Istri je u rangu Azurne Obale, a po dalmatinskim selima u rangu elitnih turskih i grčkih destinacija, ništa ne nude osim mora i generičkog sadržaja, ničim se nisu isprofilisali, a u sezoni redovno mnogi poduplaju cijene
Cinjenica je da su cijene u Hrvatskoj jako visoke u usporedbi sa tim sta nude i u usporedbi sa drugim atraktivnim destinacijama. Bit ce visoke cijene jos iducu godinu iako ce iduca godina biti jos losija. Tek za dvije godine ce skontati da se moraju postaviti na svoje mjesto. Skontat ce da se turistu ne moze nuditi za odredjenu sumu smjestaj sa parkingom, klimom, internetom...a kad turista dodje onda skonta da klima dodatno kosta 4 kune po satu.
@preludezalude Oni koji baš žele u RH sada mahom izbjegavaju sezonu i idu sve više samo u predsezonu. Jedina komparativna prednost RH je blizina "autom" za ljude u Srednjoj Evropi u odnosu na mnoge povoljnije destinacije, te naravno čisto i dosta toplo more zbog toka strujanja mora u Jadranu, razvedena obala sa dosta uvala i otoka. Ništa od toga nije zasluga budala koje vode turizam, da Švajcarac to ima napravio bi Ženevu na moru!
Kad poskupe letovi zbog čuvanja prirode, auto isto postane luksuz, sve će manje ljudi iz zapadnih zemelja dolaziti na jadran u hrvatsku. Za nas je dalmacija i sa biciklom blizo. Bićemo jedini turisti tamo.
mi Bošnjaci izbjegavamo Rvacku
Jos su to super brojke kakve ce da budu...
Koji pad jebote ,samo vi pljujte po cro.Sve se vraca
@b-real9 Niko ne pljuje samo nemože croacija konkurisati jednoj velesili kao što je TURSKA ili ŠPANIJA jednostavno nemoj šta da ponude i preskupi du u svakom slučaju.
Hajdemo dragi moji Bosanci i Hercegovci pogledati koliko mi imamo posjeta nasoj domovini u toku kalendarske godine. Hajdemo uciniti nesto da uvecamo taj broj. A mi u fazonu samo sa komsiji crkne krava. Pozz iz Tuzle.
Joškad česi provale tursku
Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com
Men je san da se pecem na pijesku u Makarskoj al eto nesto mi se ne da.