Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KHK bas tako, mi ovdje to vrlo dobro znamo.... ne sjecam se da je nesto tako se ikad desilo u jednoj FCL (Fabrici cementa Lukavac)...al ***bga tam ti svabo radi a ovde neki indijanac
Samo ste jos trebali napisat kako su ih jos i izderali menadzment GIKIL\'a, kako vas nije stid. Tih 150 radnika vec mjesecima radi nizasto, radi se punom proizvodnjom ali ti lopovi koji koriste recesiju kao izgovor ne placaju ljudima koji svaki dan idu i odradjuju poslove a para nigdje. Treba sagledat obje strane price prije nego se napisu oakvi clanci, to su nasi ljudi koje stranci deru kao zivotinje, Koksara Lukavac i zeljezara Zenica su najbolji primjer toga. Raspitajte se sta ta ista firma radi radnicima u zeljezari u Zenici i koksari u Lukavcu pa napisite onda clanak kako su radnici blokirali proizvodnju i kako ce zato sto traze svoje pare ostati bez posla !!! Na sramotu i drzavi i medijima koji lansiraju ovakve price, a posebno vama za ovakve clanke. Sramota !!!