Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi se ne iseljavaju toliko koliko Bošnjaci i Hrvati
@Gelecek Zato sto vas samo srbija hoce primit
Od tih 2.4 milijarde minimalno otpada 50% na Bosnjake ,srbadija je oduvijek bila "raja",sada i u doba Otomana..
@Brcak215 ej ja glupe izjave,pa jedna trecina stanovnistva vam je na infuziji,da vam nije crkavice sto vam salju iz inostranstva pockrali bi od gladi...a ti poderanih gaca si nasso da komentarises nesto.
a onda preostalih 9 mlrd KM . otpada na stednju stanovnistva u Feferaciji BIH , jer je stednja ukupna u BiH davno premasila 12 mlrd maraka . To je onda omjer likvidnosti gradjana u rs-u i gradjana u vecem bh entiteru.
povezana vijest: U Republici Srpskoj svaki stanovnik dužan 2.929 KM ko tu koga j
@Suhret au toj tvojoj truloj federaciji 3200km
Stede za puske od 600 eura
Ulaze se u suvo meso .. rana je najbitnija.. ajd znaj kad ce mile i vucic i ona balavurdija vulin dacic pokrenuti rat .. velike kamate su razlog sto se ne dize vise kredita..
zamisli koliko tek imaju u traktorima...
@FlavorPlus1 a koliko ti imas mozga u glavi,kad si bio u misojoj rupi a srbi vas tukli sa svih strana tad nisi bio junak,vec obicni mis klasuras ko sto si i sada.Hoces ici ratovati,hoces malo sutra takvi kao ti ce prvo kliznuti u inostranstvo ako nisi vec tamo,takve za onu stvar treba vjesati na ulazu u svaki grad za primjer