{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uskoro počinje prvi Tuzla Startup Weekend

21.5.2013. u 18:36
0
0
Uskoro počinje prvi Tuzla Startup Weekend
0
Uskoro počinje prvi Tuzla Startup Weekend
Studenti, inovatori, poduzetnici i svi oni koji bi to željeli postati pozivaju se na Startup Weekend radionicu koja će se prvi put održati u Tuzli od 31.maja do 02. juna 2013. godine, u prostorijama BIT centra i na Fakultetu elektrotehnike u Tuzli
"Ukoliko imate poslovnu ideju ili vještinu za pokretanje kompanije, te želite steći znanje i vještine neophodne za pokretanje vlastitog biznisa, ovo je vaša jedinstvena prilika. Za vrijeme trajanja Startup Weekend radionice možete prezentirati svoju startup ideju i odmah dobiti povratne informacije od ostalih učesnika. U 54 sata se radi na stvaranju poslovnog modela, programiranju, projektovanju i ispitivanju valjanosti tržišta, a sve uz pomoć trenera i mentora koji će sa učesnicima podijeliti svoja iskustva, motivisati ih i pomagati u radu",

Cilj Startup Weekenda jeste da omogući mladim poduzetnicima obrazovanje koje proizilazi iz direktne komunikacije s aktivnim učesnicima lokalne poduzetničke zajednice. Radionice bi trebale probuditi poduzetnički duh kod mladih, i povezati nezaposlene mlade ljude sa poslodavcima.

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, te uskoro ističe vrijeme registracije, svi zainteresovani se mogu registrovati na web stranici www.tuzla.startupweekend.org.

Također, bitno je spomenuti i iMAP aplikaciju na kojoj svi posjetioci mogu pronaći turističke i druge objekte u Tuzli, te pomoći im da nađu sve informacije vezane za Startup Weekend.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: