Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko kompanija iz BiH u svijetu osvoji nagrade, a niko o njima ne piše. Ja znam par preduzetnika iz BiH koji su mega uspješni u svijetu i osnivači ogromnih kompanija, a niko o njima ne priča, niti piše, jer ne žive od promocije, već konkretnih rezultata. Svaka čast ovom timu, samo naprijed, ali uspjeh nisu nominacije na random startup dodjelama nagrada (a dosta ih je u svijetu), već u tome koliko korisnika imate, koliki su vam prihodi, da li ste izašli public, partnerstva itd.
@Kupidon Evo ti samo dva primjera: HelpJuice, osnivač momak iz Sarajeva. Klijenti Wallmart, Stanford, MoneyGram itd. Mislim da još uvijek imaju kancelariju u Sarajevu. Milionski prihodi. Odbili kupovinu od Yahooa. GliaLab, osnivač momak iz Sarajeva (mislim da i dalje živi u Sarajevu). Razvijaju vještačku inteligenciju u medicinskom sektoru, osvojili brojne nagrade, Google o njima film snimio, brojni poznati investitori kao direktor Googlea i LL Cool J.
Muha, uvijek ti je to tako, ko je napravio pravi uspjeh ne treba mu reklama, šuti i radi, zgrće dok može, ko hoće da navuče malo milostinje mora da plati reklamu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)