Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova Kauffman Fondacija je mrak. neki dan vodili djecu iz srebrenice u mostar, sad malo pokazuju ovoj odrasloj djeci kako sve to funkcionise na zapadu. jbte vise ova fondacija uradi dobrog nego cijela vlada federacije. treba glasati za Kauffman Fondaciju na sljedecim izborima
Gledano po dobiti, vise vrijedi jedan uspjesan startup nego nekoliko fabrika. Zivimo u doba kada se dobra ideja placa zlatom, a zemlja i radna snaga se nudi dzaba. Cak se i placa "investitorima" da koriste tvoju zemlju. Ali gdje ces ti to objasniti ljudima kojima su ovo neradnici i za koje je upjesan biznis pogon za pletenje vune.
Gdje su pare?
e jeste nam sve objasnili, čitav članak pročitao ništa ne znam o tim aplikacijama niti šta znače ove nagrade
isto sam pomislila, samo sto sam krenula napisati, vidim da si me preduhitrio :)
ulaganje u fabrike, u poduzetnistvo, ulaganje u projekte koji donose novac i otvaraju radna mjesta, to treba ovoj drzavi, kad vidim neke vizuelne projekte sve mi izgleda smijesno i jadno, da mi je da dozivim dan kad ce neko doci na tv, na radio stanicu ma bilo gdje i da kaze " ulazemo 10 miliona u to i to , i otvaramo 100 novih radnih mjesta", *** ti vise i projekat kad se sve svodi na " nista "
neradnici
Upornost će se kad tad isplatiti :) !
ne znam zasto toliko forsiranja engleskoga jezika u ovim projektima. ovaj debil sa projektom mojcv.ba je falsificirao ovo...
tuga žešća