Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovoga se ide na Expo a ne kao naše vucibatine - da im guzice vide 'Dubaji'!
Opet vi islamizrani Srbi nasjedate na Vuciceve bajke. Srbijancima odlazi FIAT, koj je uposljavao 10 puta vise ljudi, nego sto ce ova Skodina tvornica. Placa u Hrvatskoj duplo veca, nego u Srbiji. A troskovi zivota nekih 20% skuplji. Hrvatska izdala 50 000 radnih dozvola za srbijansku sirotinju ove godine.
Ako FIAT i ode iz Srbije, vrlo brzo će doći neko drugi. Moguće i Kinezi. Posebno što Srbija ima jedne od većih rezervi litijuma, što je idealno za industriju električnih automobila. Fabrika ostaje. Neće FIAT da odnese fabriku, jer nije 100% vlasnik. FIAT je i u Srbiju prebacio proizvodnju iz nekog drugog mjesta.
Hvala ti Alija sto si napravio Bakira. Aleksandar Vucic
Kao sto je i Fiat izmuzao drzavu i samo zakljucao vrata
Читам коментара исламских и католичких Срба и све ме јаја сврбе...
Ju šta je Hrvata, nisam znao da ih toliko ima, prikupio ih privredna vest iz Srbije ko ''muve na g...''
Mitrović Bolesnik sredio možda će i njegove dronove proizvoditi
A staša korpica nek pije rakiju sa traktoristom. Ne trebaju nama radna mjesta...
sad je valjda svima jasno zašto srbija pod svaku cijenu opstruira učešće BiH na EXPO
Znao sam da će ovako završiti. Nešto se otvori u Srbiji, a u komentarima samo Hrvatska. Vuchichevi botovi u akciji. Srbija subvencionira zapošljavanje, kada to prestane, firme odlaze, odnosno odlaze kad im se više ne isplati raditi. To je to srbijansko gospodarsko čudo "ostat će nam tvornice". Hoće, ali neće nitko raditi za manju plaću nego što ju je imao.
Ko spominje Hrvatsku ??? Vidiš da se Hrvati uključe u komentarisanje čim se čuje neka iole dobra vest iz Srbije. Da ne poveruješ, koji je to MOTIV ???
srbi biznise sklapaju a ova nasa bagra ponovo o ratu krenula
Fiat su i italijani odavno prestali da kupuju.
Je li još radite na mašinama iz TAS-a Sarejevo?
Čestitke u svakom slučaju. Nakon što su ukrali Tas-ovu fabriku iz Vogošće i otjerali kooperante iz drugih republika bivše Yu - nikako da im krene proizvodnja automobila a i nastali su u Kraljevini SHS tako što je praktično ukradena fabrika oružja iz Slovenije i prebačena u Kragujevac. Sve u svemu poljoprivredni kraj - da nije kako jeste još bi proizvodili i prodavali Jugo 45.
hahahhaha bosnjaci ce se izboriti da u Tas-u proizvode kygle za golf 2 hahaha
Sace Dodo to sjebati
A u tzv. Bih ono od ovce i na njemu zvonce
Super, manje gladnih manje nacionalizma.