Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u BiH još uvijek nema ni strategije odbrane ni vojske. To što mislimo da imamo vojsku, to bi se kod prvog incidenta podijelilo na troje. E onda stupaju na scenu komšije, Hrvatska podržava svoje, Srbija svoje, a Bošnjaci opet nespremni. I tako, iz generacije u generaciju, nikad doći do pameti.
Vojna industrija vrijedi milijarde i milijarde dolara, za zemlju velicine Srbije makar promil tog kolaca da uzme je ogroman uspijeh.
@VenaCavaSuperior: Da je NATO zelio sravnio bi Srbiju za 7-8 dana. I to malo sto su vas bombardovali '99 je bilo uz prvobitnu najavu, a vi sad nastavite guslati da vas je vojska tzv. srbije odbranila.
@VenaCavaSuperior: Glupi ste ako mislite da u danasnjoj eri interneta mozete guslati sta hocete. Guslanje je jedno, a cinjenice drugo.
Kopirali albanski prototip sa stadiona JNA.
Budžet im je toliki da samo tu jednu mogu i napraviti.
Zakacili bombu za dron i kae leteca bomba ahahahhahahahahahahahhahaha
bih i dodik ce uskoro biti pod nato kisobranom,tako da na te dronove netrba obracati paznju
kontam nesto jedino ovi srbi nemaju pobjede ni u jednom ratu a vole ga :D
Evo Mirse, ko za Mirsu pita: https://en.wikipedia.org/wiki/Mirsad-1
Možel mater svoju u ..čku pogodit
GPS - Genocidni Precizni Sistem, Srbija
Sad ce nekog of komsija napast
Naša namjenska industrija je spremna za ovo i mnogo više.
uvijek im ista krv teče kroz vene :)