Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima pumpaju pare. A Bosnji miting dragom sultanu i autobuse.
@EraDrinskog još samo da skinu sa sebe epitet GENOCIDAŠI i RATOBORNI NAROD ali ne ide jer su isti Turci, samo sablja, nož, žica, metak , itd, itd, itd ..
@ZmajevoSrce1 A u bosni med i mlijeko, ajde ne seri, pocisti prvo svoje dvorisre, pa onda pricaj o tudjem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajooooj, pa zar mi nismo srcu prirasli? Srbija njima robu bez carina, a Turci nama zastave sa Erdoganovim likom. Pa, prijatno!
@ZmajevoSrce1. O Turcima pričam isto što i o ostalim. Ne generaliziram i nemam predrasuda. Ne trebaš ih imati ni ti, jer mi nije jasno ko smo to mi?!
@EraDrinskog. Eh, jbgti... Jucer sam bio vlah, a nekidan oberhrvat. Daj se vise odlucite vi sto za kiflu radite.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
500 godina tjelesne ljubavi nije šala, ljudi, treba ih shvatiti !!! srbija je turska kuja, pardom kuća !!!
Meni nisu jasni ljudi sto su umislili da je Turska izdala Bosnu, kao da Turska ima ikakve veze sa Bosnom, kao da joj je nesto duzna. Ako se Bakir moze oparit oparice se on sam nece napravit neki ovakav poslovni poduhvat koji ce beneficirat citavoj zemlji, sta je vama. To sto u Bosni svako ko nesto odlucuje, uglavnom gleda samo svoj interes a zaboli ga njonjo za interes cjelokupne zemlje, to je takva realnost.
Generalni problem nas Bosnja je to sto uvijek ocekujemo od drugih nesto da nam dadnu, i za sve svoje nedace krivimo druge, kafici puni, samo se traca i ogovara, niko nista ne radi, da zaradi sta, da napravi kakvu promjenu. A sto se Turske tice, Turska gleda svoj interes, Turska je bila okupator Bosne nije bila pomocnik Bosne, manite se tog bratstva sa Turskom ciganskom
zar nisu Srbi genocidasi, zar nisu silovali 50000000000 muslimanki i pobili 834837747777788998hiljada muslimana i 4888748993949000000 muslimanske djece .Sram bilo Tursku ,sve su to zaboravili , a nama muslimanima daju sadaku i samozapale autobuse.jiv
Da nije smijesno bilo bi zalosno
Tko će kome, k'o svoj svome...krv nije voda
hehe
oni su njima jeftiina radna snaga ...prema tome ne budite glupi ...
hoce oni i sa nato paktom a vamo pricaju price...
OSMANLIJE SU DOVELI VLAHE NA PODRUCJE BOSNE I HRVATSKE, OSMANLIJE SU NAPRAVILI SRBIJU, OSMANLIJE SU POKLONILE MADJARSKI BEOGRAD SRBIJI, OSMANLIJE SU OCEVI SRBIJE!
kod nas samo Bake hajrovo
Srbija ima mogucnost izvoza na ogromna trzista sirom svijeta po povlastenim uslovima. Da nema trenutnih politickih problema, nestabilnosti u vezi Kosova i nerjesenih odnosa u regionu, ona bi vjerovatno bila prva zemlja u Evropi po pozeljnosti za investicije iz oblasti proizvodnje. U BiH se malo ko bavi ekonomijom od politicara. Dodik je u onom intervju na TV1HD, bio iznio par dobrih prijedloga sa ekonomske strane, ali to niko vjerovatno nije ni zapazio zbog prepucavanja na nacionalnoj osnovi.
SAFF NA APARATIMA MRTVE IM EBEM U POLA DZUME METAK ZA UREDNISTVO SAFFA
turke samo lova interesuje, ostalo je mitologija https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2019/01/turkey-renounces-historic-defense-of-uighurs.html
A TI BOŠNJO VELIČAJ I PRIČAJ DA STE BRAĆA A VLAH LOVU UZIMA HAHAHHAHAHA
Nije krv voda🙃