Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrsetak radova na konstrukciji? Samo cu napisati - LOL.
Kad su mogli svečanost napraviti za završetak radova na trotoaru kod predsjedništva, mogu vala i za završetak radova na konstrukciji. Zamisli tek svečanst kad završe ustakljavanje.
Ja veci i spektakularniji vatromet nisam vidio u Sarajevu...
@zgemboni nisi vidio kad zivis u vukojebini pa kad dodjes sve ti novo.
zato sto je jedan od najboljih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav krkanluk. Trpaju zgrade po zelenim povrsinama, umjesto da od Sarajeva naprave metropolu i da se konacno pocnu siriti prema Ilidzi, Hrasnici itd.
"...neki smatraju da će izmjeniti izgled grada i smanjiti strujanje vazduha." Zar nije Šćepin neboder izmijenio izgled grada i smanjio strujanje vazduha?! Od vazduha se ne živi :)
boze gluposti
Ja ne vidim korist od ovog vatrometa, osim za bolesnu sujetu nekog od bizMismena koji ovo grade, bolje da su spaljene pare podijelili radnicima kao stimulaciju!Koliko znam, vatrometi su SKUPA ZABAVA!
Papci. Kupujte sad stanove u novogradnji koja nam je unistila klimu. Papci.
@hipisizik, «klimu unistavaju», a zrak zagadjuju prije svega, bezbrojni polovni auti, bezbrojna lozista na cumur, bezbrojni otvoreni kontejneri sa smecem na 35 C, los zivotni standard iz kojeg izvire sve negativno ... Za smog smo znali i prije gradnje neprimjerenih zgrada, predimenzioniranih objekata van mjerila okoline, i svega onog sto korumpirana vlast u ovih 25 godina dopusta. Ovakve zgrade samo su sol na veliku ranu grada.
Haha kad se ima para za glupost dat, sarajevo od sad ce ovako slavit kad poprave rupe na ulici, 1 rupa = 10,000km
Vidjećete smoga iduće zime, koliko je ovo sr.nje od zgradurine dodatno zaustavilo cirkulaciju zraka prema gradu - uz sve one nove visoke zgradurine (Cengic Vila, Naselje Nova Otoka i slicni cirkusi). Pogusicemo se...
Sve je ovo super sve dok se bagra ne krene useljavati e tad ce biti veselo hahahshshahshhahahahhhaa...bice tu jos i poplava,losih izolacija,... smeca na sve strane seljakluka primitizma itd itd.
@Adicaado - A tek kakvo će nastajati zagušenje kad njihovi auti ujutro nagiljaju iz podzemnih garaža na okolne saobračajnice...
Vatromet je bio OK!
Ljudi napraviše bolji vatromet nego grad za novu godinu.
Ovdje nesto smrdi. Tokom izgradnje zgrada je stalno osvijetljena. Nije zanemariva potrosnja struje. Sad prave festu jer su ozidali objekat. Mah.
Sto su boje vatrometa u bojama RS
Znači level klanja janjeta na temelje 😁
"Interesantna činjenica jeste da će" mi je super početak rečenice Potrošiti na PR menadžera barem upola kao za vatromet i bit će bolje
Več odavno se gradi NASUMICE, bez ikakvog plana i programa.Ovo je jedna od fula u nizu, a ptiča se da nemaju ni dozvolu za ovakvu gradnju.