Novi proizvod
25

Sparkasse brzi kredit "Sad pa sad" s rokom odobrenja od samo 24 sata

Novi proizvod Sparkasse banke
Novi proizvod Sparkasse banke
Sparkasse Banka sa novom kampanjom simboličnog naziva "Brzi kredit sad pa sad" predstavlja svoj novi proizvod - Nenamjenski kredit sa izuzetno kratkim rokom odobrenja - za samo 24h od dostave kompletne dokumentacije.

Pored ovog kredita u akcijskoj ponudi klijentima je na raspolaganju i stambeni kredit s fiksnom kamatnom stopom koja je moguća do 20 godina otplate. Obje vrste kredita pružaju dodatnu pogodnost - oslobođene su troškova obrade za sve korisnike SIMPL aplikacije.

Brzi nenamjenski kredit "Sad pa sad" moguće je realizirati u iznosu do 50.000 KM u vrlo kratkom roku od dostave kompletne dokumentacije, uz fiksnu kamatnu stopu tokom cijelog perioda otplate, koji je do maksimalno 10 godina.

Za klijente koji imaju u planu kupovinu stana ili rješavanje stambenog pitanja, u Sparkasse ponudi sada je Stambeni kredit sa fiksnom kamatom do 20 godina otplate, a maksimalan iznos ove vrste kredita se određuje u skladu sa klijentovom kreditnom sposobnošću.

"U Sparkasse Banci uvijek osluškujemo potrebe tržišta i spremno reagiramo kako bismo pružili uvijek neku dodatnu vrijednost i što bolju uslugu našim klijentima. Sa ovim novitetima u kreditnoj ponudi nastavljamo našu posvećenost pružanju fleksibilnih i povoljnih rješenja za finansiranje, koja odgovaraju potrebama naših klijenata", izjavila je Emina Muharemović, direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Banke.

Dodatna pogodnost ovim akcijskim proizvodima je da se oba ova kredita realiziraju bez troškova obrade za klijente koji su aktivni korisnici SIMPL aplikacije mobilnog bankarstva.

SIMPL aplikacija je aplikacija mobilnog bankarstva koja pruža novu, ekstremno jednostavnu dimenziju bankarstva, prilagođenu vremenu klijenta, uz niz funkcionalnosti koje olakšavaju svakodnevno upravljanje finansijama.

Više informacija o novim proizvodima zainteresovani klijenti mogu dobiti na oficijelnoj stranici banke www.sparkasse.ba ili putem besplatne info linije 080 020 210.