Rođendanska zabava
140

Softverska kompanija RUBICON slavi 10. rođendan: Decenija inovacija, rasta i posvećenosti

Foto: RUBICON/ Imrana Kapetanović
Foto: RUBICON/ Imrana Kapetanović
Bosanskohercegovačka softverska kompanija RUBICON u petak je proslavila deceniju uspješnog poslovanja, kreiranja inovacija i uspješnog rasta.

Dom Armije je ovom prilikom bio osvijetljen bojama RUBICON-a, ispunjen energijom zaposlenika, partnera i prijatelja, sa kojima je kompanija podijelila ovaj značajan trenutak.

Od samih početaka RUBICON je gradio i ulagao sve raspoložive resurse u visokokvalitetna softverska rješenja, kao i zdravu i funkcionalnu korporativnu kulturu i radno okruženje.

Transparentno i odgovorno rukovođenje kompanijom, kao i talentovani zaposlenici, omogućili su da RUBICON danas bude priznata IT kompanija u Bosni i Hercegovini i svijetu. Mogu se pohvaliti brojnim, uspješno realizovanim projektima i klijentima iz različitih dijelova svijeta. Prepoznatljiv po remote-first pristupu rada, koji zaposlenicima omogućava veću fleksibilnost i proaktivnost, RUBICON potiče i održava kvalitetne međuljudske odnose, zasnovane na povjerenju, te stavlja fokus na iskrenu i otvorenu međusobnu komunikaciju - na poslu i izvan njega.

Foto: RUBICON/ Imrana Kapetanović
Foto: RUBICON/ Imrana Kapetanović

"Kada smo započeli ovaj put, nismo mogli ni zamisliti koliko će RUBICON rasti i razvijati se. Danas, gledajući naš talentovani tim, brojne uspješne projekte i zadovoljne klijente, osjećam se izuzetno ponosno i zahvalno. Naša zajednica nije samo grupa ljudi koji rade zajedno - mi dijelimo iste vrijednosti, podržavamo jedni druge i zajedno rastemo. Raduje me što smo već deset godina na tržištu, što imamo odličan tim i što su naši klijenti svjetski lideri u svojim industrijama. Fokusirani smo na izvoz usluga i radujemo se novim izazovima", izjavio je Adin Popržanović, CEO i suosnivač RUBICON-a.

RUBICON je postigao impresivan rast od svog osnivanja 2013. godine, sa kontinuiranim napretkom u svim segmentima i visokim stepenom ispunjenosti očekivanja zaposlenih.

Kompanija je pokrenula brojne razvojne projekte sa zadovoljnim klijentima, svjetskim liderima iz različitih industrija. Kroz preporuke i dugogodišnju saradnju na stalnom unapređenju njihovih proizvoda i usluga, klijenti su potvrdili svoje povjerenje u RUBICON. Tim ove kompanije je mlad, dinamičan i spreman za nove izazove.

Za više informacija o kompaniji RUBICON kao i njihovim uslugama i projektima, pronađite na njihovoj stranici rubicon-world.com.