Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nit imam karticu, nit imam keša...bez brige sam...
Da malo stimulirate koristenje digitalnih usluga i tako doprinesete borbi protiv sirenja zaraze? Npr. 5% popusta na svaku transakciju.
Totalni je idiot svako ko ne koristi digitalne bankarske usluge ! Cast izuzetcima - penzionerima.
e sad je vrijeme za uci u banku i onako, sa vrata: "Kghm, kkgghhhhhhmm ... aaa kkggghhhhhMMMMM, u pic... materinu, dokad vise ...." pa na salter:" ghmmmmm, ghmm ... ja bi ,, ghmmm, ovaj trebao platiti ratu kre ...ghmmmm, ghm ... uf, sto je ovdje vruce ... ghmmm ... dakle, platiti ratu k..." .... a sluzbenica: "neka, u redu je, platit cete iduci mjesec ... ako pozivite" :-)
A da nam malo pauzirate otplate kredita?