Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri godine veze i dvije godine braka i nisam pojma imao koliko je njena plata...apsolutno nikad ali nikad ni jedan njen dinar nije usao u kucu...hvala dragom Bogu pa ima i razvod.
@nick name A ako se slucajno, ne daj Boze budes razvodio, pola kuce ce da uzme ona, pa se ti posle misli sta si uradio.
Ne daju zene svoje pare i bogatstvo...al se udaju upravo zbog toga,da imaju finansijere pa da nakon rastave uzme pola!!! Zato u svijetu sve vise se potpisuju predbracni ugovori...muskarci stite svoje pare i bogatstva tako i sve je modernije imati predbracni ugovor! A zene su poznatije po tome da svoje ne daju,dok je vecini zena (ne svim) cilj da se dobro uda pa da ne radi nista!!!
samo dobar predbračni i mirni oboje.
Matrijarhat je kroz istoriju uvijek bio predznak prirodnih ili društvenih katastrofa biblisjkih razmjera.
Jesu autonomne al malo sutra. Pitajte nase fuksice one u minicima polugole izazovne a ne daju kada hodaju gradovima Njemacke , Svedske ... kada ih napadnu i dobacuju, diraju po ulici oni imigranti koji preuzimaju te drzave .. jesul sigurne.. e onda se sjete muskaraca da ih brane. E ne moze , dosta su nas vukle za nos. Nek sjede kuci .
Znači počele i britanke po šerijatu da žive, pola njegovog i sve njeno su njena imovina.
Zene koje nauče koristiti ono što im je priroda dala postanu opake, još u kombinaciji sa šonjom ni nebesa im nisu prepreka. Rijetke su one koje nisu škrte u dijeljenju, jer ipak, krpice su skupe, a plaćanje večere sa partnerom ne dolazi u obzir. Otud ovoliko pedera
Ih moja nije vise mlada, evo 5 banki, ali vazda su njene pare bile samo njene, a moje su bile naše. Ali nema veze, nismo ravnopravni ni u kućnim poslovima pa je to pošteno.
@drugi profil , ako kreči, čisti dimnjak, kosi travu, mjenja lustere, popravlja ogradu, onda je ok, ako ne, onda si je vala upustio.
Jok eto treba podijeliti svoju platu s neradnikom da bi on mogao u birtiju na pivu !!!!!!!!!I I u kladionicu !!!
@onako_ja jakako da treba, da ti budeš koje jutro mamurna vidjela bi kako je njemu jadnome
@onako_ja vala bas, naserem im se u usta nesposobna neradnicka, umjesto zeni da tutka pare non stop, on bi od nje uzimo, evo im hurac
Zato i propadaju brakovi
neke zene stare kao dobro vino.. druge kao mlijeko.. zavisi koja te je strefila..
Jest al bi rado da uzmu "djelic" muzevog bogatstva ili imetka generalno, e vala ku.ac ce ijedna zena od mene vidjet lovu kad vidim kako su neki moji prijatelji ostali bez icega bukvalno zbog takvih partnerki, samo predbracni ugovor sklopit i cao
@nick480 ti ko jado imas nesto
Svaka se zena rodila godinu prije lisice ,kako god okrenes zajebat ce te prije ili kasnije
Hahah pa naravno, trosi svoje brate i dodaj nam jos sta, nama zenama uvijek fali love, svasta nam treba
@Antonysgirlfriend jel takve kao ti trazite kucnog ljubimca ili partnera? Cuj tebi svasta treba, fakat mi nije jasno zasto se u drustvu etabliralo da su zene zrelije od muskaraca, upravo takva izjava je u kontradikciji sa tim, razmisljas kao razmazeno deriste.
@Antonysgirlfriend sto vam kur@c@ treba
zasto nema podataka jesu li te zene udate i imaju li djecu ?