Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda bi oni trebali da poprave svoj ugled kod mene, umjesto da se ja borim za ugled kod njih!?
@kemo1ba ---Ides da se dodvoravas onom ko te guli...
Joj klixe ugasite se molim vas pomogli bi i Bogu i narodu..
Jel ovo pise iz sopstvenog iskustva
E cuj ugled u banci na kreditu, Ugled se popravlja kada imas 1. mil ko politicari u banci.
Sačuvaj me Bože kreditog savjetnika na koji me uputi banka.
Sto to bijese "skor" nisam mogao ni u jednom rijecniku da nadjem? Sto to bijese "debit" nisam mogao ni u jednom rijecniku da nadjem?
ja bih volio da KLIX radi na finansijskoj pismenosti, a ne da uvaljuje ljudima mudha pod bubrege. kreditne kartice su najgori proizvod za potrošače: godišnja kamata lihvarskih 12% - 25% (to je ono 1%-2% mjesečno). plus podlimit, tj. maksimalna mjesečna rata, pa ti kartica u po frke blokira, iako još ima limita.
@NeaLogke npr. kreditna shopping kartica 5.000 KM, podlimit 500 KM. minimalna mjesečna rata 5% - 10%. to znači ako ste uzeli nešto od 1.000 KM, pa ide na rate od 24 mjeseca, pa nešto od 500 KM na 12 mjeseci, pa nešto od 20 ili 30 KM što ide na 6 mjeseci, lako vam se može desiti da vam je mjesečna rata zakucala na 500 KM (podlimit), iako imate još npr. 2000 KM raspoloživo.
ja samo uzmem novu karticu kad mi staru ugase jer ne lijeze redovno na nju nista
Placena reclama!
Jel ovo opet klixe iz rubrike "savjeti i iskustva"? Dosta sto nas bombardujete malo malo sa kao sto su "kako poboljsati sex" te kakk izgleda najskuplji let avionom. Ovo ke sada preslo sve i nakon svih gluposti sa ovom ste me bas nasmijalu.
imam 10 kredita nece me niko ubit drze me ko kap vode na dlanu, prehladim se salju tablete i tako, najbolje bit duzan
@tony187 mores koliko hoces ali ne i dokle hoces
Ovakve gluposti se mogu servirati samo financijski neobrazovanom covjeku.