Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam svom reko odma, sto se tice ove stednje da mu je najbolje da se uclani u SDA
i odmah da bude korumpirani lopov
Lako je onima uciti svoju djecu gdje u kucu udze mjesecno po nekolike tisuce km.Tamo gdje dolazi 500 - 600km mjesecno pa i to kad se primi dobro je pri jadu onda ih krijes od samog sebe a kamo li od djece da imas samo za nuzne potrebe.Na zalost povelika vecina pucanstva u BiH trpi ogromnu bijedu a niti smije niti ima kome da se pozali.
Od rodjendana do rodjendana skuplja i skoluje se na najboljem fakultetu
Treba ih od malena uciti da stede i rade naporno, sutra kad se osamostale ako se ikad osamostale da znaju zivjeti od 500 km i raditi napotne poslove po 12 sati.
Sve je dobro rečeno osim pod 7.
djeca u BiH neće imati taj problem da upravljaju s nečim čega nemaju hahah
#1 pravilo, otvorite djeci djecju stednju i odvajajte tipa 50-100 KM mjesecno... kamata bude fina, i onda kasnije dijete ucite da isto tako radi... motivacija fina
Kakva ba kamata, pa ne orocis 10 miliona da bi imao koristi neke, ako ne orocis kamata jos niza tako da je to zanemariv iznos
Ma ja da stede da podignu sebi sprat kuce, kaze stari da ne budes muftac nikome.
od malih nogu ih uce kako potrositi novac u kladionici i na nargilu
Učiti kako oploditi novac ,a bogami i kako oploditi curu.
To bi trebao jedan od prvih 5 predmeta u osnovnoj skoli!!! Al jok, nek strebaju tablicu hemijskih elemenata, uce neistinitu istoriju i neka lektira bude sto “pametnija”. Izadju u svijet i ne znaju da nazovu da naprave termin kod dr. Kamo li sta drugo. Skolski sitem je stvarno jedna ubleha!
...tako je naucite djecu na kapitalizam
Bolje da ste napisali članak"Kako uštedit novac kad ga nema"
ima nešto u toj štednji, taman skupis koji dinar i ti il neko iz kuće se razboli tacka
Kojim novcem?