Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nas ce sa sljedecom statistikom Albanija i preteci. Imamo vise nivoa vlasti nego USA kod nas sve neki vjecnici, parlamentarci, monistri ovi oni...pa ovo ni EU ne bi mogla finansirati u ovom broju...kad promjenis prebivaliste u susjednu opcinu u istom kantonu, vadis sve nanovo ko da si drzavu promjenio a ne prebivaliste za 100 m zracne linije
@Zekolino ... nećete vi u nato i eu prismrditi ni za 300 godina. možda propuste samo crnu goru u narednih 25 -30 godina. ostali nemaju šanse ni 0,1%, pogotovo kako se holanđani i francuzi protive svakoj novoj članici.
Ti se preplatio direktno na Vucicevu šuplju, vjerujes li ti sam sto si napisao?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sreća što nema podataka za afričke zemlje. Tito dragi, gdje nas papci odvedoše.
"Agencija za statistiku BiH još nikada nije objavila podatke BDP-a po stanovniku za 2018. godinu." Sta ocekivati od Bosne pored ovako nepismenih novinara ?
Sve so to placa kreditima i milostinjom iz EU. Javni dug BiH se uvećava 40 eura svake SEKUNDE, oko 140.000 eura NA SAT ili oko 3.400.000 eura DNEVNO. BiH. placa TRI I'PO MILIONA EURA DNEVNO samo za DUGOVE.
AKO UZMEMO U OBZIR DA JE BIH SRAVNJENA SA ZEMLJOM U PROSLOM RATU OD STRANE AGRESORA IZ TKZ SRBIJE SA DOMACIM IZDAJNICIMA TKZ SRBIMA DOK DRUGE DRZAVE SU OSTALE NETAKNUTE ONDA BIH JE NA DOBROJ POZICIJI.
@sekretarica zvanicno saopstenje iz sda
IMAJTE na umu da BOSNA ima najveci raspon plata izmedju privatnog i javnog sektora u REGIJI i to jako napumpava prosjek plate
de nece bit snemackom mozda
gde je onaj sto je pricao kako narod u srbiji nema leba da jede i kako je bosna za nas svajcarska?
BiH zaostaje zbog inferiornog bh. entiteta Dodik.
nećete vi u nato i eu prismrditi ni za 300 godina. možda propuste samo crnu goru u narednih 25 -30 godina. ostali nemaju šanse ni 0,1%, pogotovo kako se holanđani i francuzi protive svakoj novoj članici.
Samo razumni znaju da je rat dogovoren i da su se dijelile teritorije.
Pa mi smo super onda.
Unatoč svim opstrukcijama iz srbije, i dalje su ili u rangu s nama ili mlimetar ispred. Takva je to sorta stoke, naučila na gotove jasle, a ne sama sebi nešto napraviti.
@VenaCavaSuperior Nisam, znam ! Kontaktiram sa ljudima tamo, pa znam !! Naglasak na "ljudima tamo". To ne važi za vlahe u BiH .
@hawkeye Srbija je za Bosnu uvek bila pojam. A vi se zapitajte što ste i dalje toliko nerazvijeni iako ste dobili milijarde besovratne pomoći. Biće da je do političara lopova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nadam se da ce konacno SDA Talibani shvatiti da je Turska po svakom ekonomskom indikatoru BIJEDA. ovo jos ne uzma u obzir pad Lire - sa ovakom lirom, prosjecni Turcin radi za €300. Pa Spanjolska ima 4 puta veci BDP po glavi od Turske
Djeca nam se smiju moj Reufe
Šuti, dobro smo - moglo je i gore biti, recimo u rangu sa Čadom ili Somalijom. Sreća pa nam komunisti ostaviše termo i hidroelektrane inače bi i dan danas kandila nosali ulicom...
Iskreno uvijek se cudim da BiH cak uspijeva biti na ovom nivou na kojem je sad.