Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost. Onog trenutka kad drzava spusti PDV nasi trgovci ce dici cijene za 17%. Ljudi nece imati nikakve koristi.
Mustafa Trakić, član Upravnog odbora Saveza udruženja penzionera FBiH, kazao je kako su ogorčeni jučerašnjim neusvajanjem zakona. - To je bruka i sramota! Vidjeli smo ko je osporio zakon, Narod i pravda, mi ćemo ih prozvati Narod i nepravda! Konakovića i Čamparu i njihovu kampanju. ooj gavrilo crni 400 hiljada te spominje
Zasto bi trgovac dizao cijenu, i ovako imaju vec povelike marze? Da nisi ti na budzetu pa se prepao praznije kase?
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Šta god da je od navedenih opcija, neka samo smanje PDV. Šta me briga je li predizborna kampanja ili nije-cijene su PODIVLJALE.
PDV =Pola dajes Vucicu
Neka ostane 17%. Ovo na što bi smanjili ne čini više od 10% potrošačke korpe. Svaka opcija oko pdv u zbiru donosi veće prihode. A pošto su prihodi zbog rasta cijena veći, predlažem da višak prihoda, preusmjere kategorijama koje se ugrožene.
Da bi trebalo, trebalo bi. Ali ne bi me cudilo da ga samo povecaju
Kako lazete, samo lazete... karaj glupu stoku koja vjeruje u ovo...
ma sta god da je, glasat necu nizakoga
Pa nije ovo prvi put da se trazi ili zahtijeva smanjenje stope ili diferencijalna stopa, a nece biti prvi put ni da ih odbije UINO 😂😂
Milanović: Hrvatima u BiH se sprema strahota
Ovo prvo
ma suplja