Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@alenko Mutna rijeka od Ibrahima Jukana:) hahaha
Dragi urednice ovog članka, NE SLOVENAČKI MERKUR, već MERKUR U SLOVENIJI..
Neka propadaju, preskup centar, uvijek prazan, trgovci priuceni i jako naporni. Tamo sam bio nekoliko puta, nisam nista kupio. Uvijek je bilo duplo vise prodavaca (koji se metiljaju izmedju polica) od kupaca. Kako i ne propali??
Naravno da slovenci od merkura imaju najvise koristi ali tesko je naci bosansku firmu koja vodi brigu o radniku vise od merkura. - plata i topli radnicima ne kasni ni dana - sve obave su izmirene ( penziono, socialno...) - prijavljeni su na 100% platu - regres je placan (prije recesije) i po 500eura svakom radniku za rodendan firme. - pravo na godisnji odmor prema zakonu - placena sluzbena putovanja prema zakonu znaci sve prema zakonu ... cak i vise. a trazi se rad i zalaganje. tako da treba razmisliti o preko 100 ljudi u sarajevu koje je uposljavala ova firma prije recesije koja je sve poljuljala. mislim da bi se nase \"GAZDE\" trebale uciti od slovenaca.
Pusiona daklem i u Europskoj SLoveniji. Sta sad da radimo? Da i dalje guramo ka tom europskom brodu u kojem je sve vise gliba i vode? Ili da se okrenemo zelenoj transverzali pa put istoka? Pitanje je sad?
zinula Him guzca na čitav balkan...odnijela Vas mutna voda !!!!
masallah
Odlicno. Polako, stici ce vas slovence kazna. Kad-tad. Necete se vi tek tako izvuci. Prijatno.
amin.
ma nek crknu