Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećemo više imati mašine i sredstva za rad, ali ćemo imati mladog slina Tarika Dautovića, mladu slinavu nadu SDA. Sda koja je napravila tlo da se ovo radi i koja ima viziju kako se upravlja državom i kako se ekonomija diže na noge. Da Bog da pocrkali svi zajedno sa onim riđobradim na čelu.
samo da cestitam SDA i njenim clanovima ovo nesto poput onog aviona? sto je otisao na kamionu.
Ja bi slovencima i zrak u BiH-a naplatio!
Kad je Fadil iz ovakvog preduzeca dobio otkaz, a sad premijer, nema dalje...
Čuj likvidaciona masa...pa on je likvidiran čim je privatizovan.
Natavno klix pljuvačima nije u interesu da spomenu zasluge FadilaNovalića što je CIMOS u Gradačcu jedna od najprofitabilnijih ispostava ove slovensje kompanije iako se sistematski radilo da Gradačac, radnici i država najmanji dio kolača dobiju.
Fadile, oprosti.
@Shiba ovo drugo.
-Ako ih klnjigovodstveno nisu vodili na livnici, onda ih mogu vozit, jer ne pripadaju tom poslovnom subjetku. Ako su vođene kao dio imovine livvnice, to što ih odvoze, ne umanjuje likvidacionu masu
Cimos nije slovenski, nego italijanski. Bio je slovenski do prije par mjeseci. Italijani kupili komplet grupaciju, te je u fazi restrukturiranja. Nažalost, Zenica je bila na crnoj listi...
pod pokrovitestvom- narod zna, kao i stotine prirjeratnih preduzeca koje je unisteno pod palicama direktora opet narod zna stranke.
Ma nosi sve, gasi mjesalicu , motaj kablove.
sve su ovo SDA reketasi krivi, ljudima traze za svaku dozvolu kovertu
Bar su jedno vrijeme radnici imali primanja i kakvu takvu zaradu...sta ce imati od zatvorenih "Rezervata" oko Sarajeva gdje nece imati pristupa na kilometar..u ovom slucaju Slovenci, nisu vlasnici Cimosa vec Talijani...odlaze Slovenci, Kinezi....cak i nasi ljudi iz diaspore kad ulazu imaju problema...jedino funkcionisu one firme i marketi iza kojih stoje politicari...i onda media TV trikovi uvijek nam drugi krivi?????
firme se zatvaraju a ljiljani otvaraju..pa vi vidite od cega cemo.da zivimo
Tim slovencima ne treba dati nista u drzavi.Oni sta otvore 100% propada.Gasi Mujo mjesalicu motaj kablove.....
Šta kaže bradato bakreni jarac kakir
Kaze nista to nije na onih sto hiljada.. A gdje su jos kasike zlatne, ehej covjece, sta ti je..