Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mi ganjamo kornišone, još nam izvoz zabranili a ovi sve izvezoše 😂
Mozda smo i mi trebali probat svercovat' kornisone :)
švercujemo u brašnu😂
nisu amerikanci u afganistanu zbog demokratije vec da zaradjuju na opijumu to je budali jasno
Алал вера! Подиже се производња, отварају се радна мјеста, назире се крај транзицији... Па неће њих Америка оставити на цједилу ко нас и пустити да таворимо деценијама...
Tjeraju mak na konac
CIA i nekoliko top famillija u SAD trljaju ruke ...
Razvili ljudi biznis
Neko se utalioooo i to very good!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=SlHuR0GxH_o :) Ko se sjeća
Smradovi povodljivog karaktera.
garant znaju kolicinu po prijavi PDVa
ako zelite povoljne cijene za heroin pozovi te CIA-u 😀😀😀
Mali donesi nama brlje i mezu a narkomanima narendaj taj brabonjak
ovo treba ispitati komesar ramo i njegovi inspektori
Zato su Ameri preorali Afganistan da afganistanska žena može slušat radio, gledat tv i vozit auto....a u suštini je jedino bila kontrola nad poljima na sjeveru zemlje gdje se pravila najkvalitetnija gudra na svijetu....sjever je držao general Dostum, njega su amerikanci i gurali, a ostatak Afganistana su manje-više sravnili....planetarna je to sramota, najmoćnija sila na svijetu napadne najzaostaliju zemlju na svijetu.
Je li to razlog i kad su ruje napale Afganistan ?
kako ameri "oslobodise" afganistan heroin se vrati u modu i to na velika vrata porast ovisnika svake godine je sve veci i veci ccc bas im hvala na njihovoj demokratiji gdje su spustili svoju nogu samo je jad i cemer osto iza njih
Ljudima pokušavaju nametnuti kukuruze za koje ne mogu ni 5% dobiti koliko od opijuma a fizički rad je isti, pa vi odlučite.
Drogirao se ili ne svakako djeluješ kao drogiran pa onda bolje se sta? Nista