Recite žuljevima zbogom
87

Sinpeks i ProCredit Bank: Krediti za kupovinu pouzdanih brendova poljoprivrednih mašina i opreme

Sinpeks i ProCredit Bank
Sinpeks i ProCredit Bank
ProCredit Bank, u partnerstvu sa Sinpeks, u ovoj sezoni ima atraktivnu ponudu kredita za kupovinu poljoprivredne opreme.

Posebna akcija, namijenjena poljoprivrednicima i onima koji će to u ovoj sezoni tek postati, omogućuje kupcima otplatni plan do 60 rata uz 0% učešća i izuzetno povoljnu fiksnu kamatnu stopu od 3,90% na 36 mjeseci. Minimalni iznos kredita je 6.000 KM.

Sinpeks, kao dugogodišnji pouzdan partner u poljoprivrednom sektoru, nudi širok asortiman proizvoda, uključujući poljoprivrednu mehanizaciju, opremu za dom i baštu, građevinske mašine, motorna ulja i maziva, vještačka đubriva i drugo. U njihovom širokom asortimanu, kreditiranje putem ProCredit Bank pruža odličnu priliku za kupovinu poljoprivrednih strojeva po odličnim uslovima, a ponuda se odnosi i na izuzetno popularni brend Tafe.

Ovaj traktor modernog i ergonomski naprednog dizajna ima izuzetno izdržljivu mehaniku, što ga čini najprodavanijim traktorom u posljednjih 10 godina u regionu. Tafe korisnicima nudi odlične performanse uz maksimalnu sigurnost i beskompromisnu izdržljivost, a sada i uz povoljne uslove za kupovinu na kredit.

Fiksna kamatna stopa i rok otplate od 36 mjeseci poljoprivrednicima garantuju stabilnost, i to bez učešća ili dodatne administracije. Prijenos vlasništva, nakon odluke o kupovini traktora, je trenutan, odmah po kupovini.

"Partnerstvo sa ProCredit Bank je našim kupcima olakšalo i pojednostavilo proceduru za podnošenje zahtjeva za kreditiranje. Sve što je potrebno je na web stranici Sinpeksa odabrati željeni proizvod ili proizvode i poslati zahtjev za ponudu. U najkraćem roku, kupci će od nas dobiti punu informaciju o cijeni i uslovima kupovine, a kupce koji se odluče za kreditiranje će kontaktirati službenici ProCredit Bank", rekao je Stevica Simojlović, direktor kompanije Sinpeks.

Iz ProCredit Bank stiže garancija da će kompletna procedura za kreditiranje će biti završena unutar tri dana.

"Kupci koji su se već odlučili za kupovinu konkretnog stroja putem ovog kredita, mogu preskočiti korak kontaktiranja Sinpeksa. Pozivom na naš broj 033 250 950 mogu direktno stupiti u kontakt sa službenicima banke, koji će im dalje osigurati sve potrebne informacije i provesti ih kroz proces", saopšteno je iz ProCredit Bank.

ProCredit Bank je pozvao poljoprivrednike, vlasnike poljoprivrednih gospodarstava i sve zainteresovane za kupovinu kvalitetne poljoprivredne opreme da svakako istraže ponudu Sinpeksa, kao sveobuhvatnog rješenja za svoje potrebe. Važno je reći i da će ovo partnerstvo sigurno postaviti nove standarde u pružanju finansijskih usluga u sektoru poljoprivrede, a svakako učiniti ProCredit Bank i Sinpeks prvim izborom za brzu i povoljnu nabavku poljoprivrednih strojeva i ostalih potrepština.

"Naša brza, efikasna i povoljna ponuda sa 0% učešća će poljoprivrednicima sigurno olakšati i ubrzati poljoprivredne radove, pa će žuljevi na rukama ostati u prošlosti, gdje i pripadaju", zaključili su u ProCredit banci.