Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sindikat pošta i telekomunikacija: Šta, u suštini, likvidira direktor Agencije za bankarstvo? Eto nek nam sada sindikati objasne sta likvidira dir.Agencije za bankarstvo,a koliko vidim sto su zamislili to su ovoj banci uradili a to je bacanje na koljena i nelegalna likvidacija u toku koja se nemoze spriječiti a pogotovo vratiti licenca koja je oduzeta.
vidi se po ovome svemu koliko je ovoj drzavi stalo da ima postansku banku,nije stvar samo u tome nego nekome smeta ono iza postbank a to je BIH .mozda da je imala drugaciji naziv umjesto postbank BH mozda joj se ovo nebi desilo .oduzeli su 40 licenci dosada a ni jednu nisu stranoj banci.jos su dozvolili H. A . ADRIA banci da se kabadahijski ponasa i legalno uzima korisnike kredita a AGENCIJA za bankarstvo sve aminuje i pusta .tako nam i treba kad smo levati, drzimo pare u stranim bankama a onda uzimamo kredite od nasih para i jos im kamate placamo ......
Drzavno monopolisti! Udara ih privatna konkurencija, pa ne mogu krasti koliko su navikli. Politicarima se smanjile provizije pa frka aaaa?
znaci ova banka se moze likvidirati i nece nista biti a jeli se neka druga banka krenula likvidirati odma finansijska kriza daj bajzilione da se izvade iz dugova
Postbanka drzi najveci dio "kolaca" zvanog platni promet. To drugim inostranim bankama smeta i zele naravno vise za sebe. Kako je postbanka mogla doci u tu situaciju kada je agencija za bankarstvo koja je zaduzena da bi sprijecila to prije par godina postavila privremenog upravitelja. Ino banke vec zadovoljno trljaju ruke.
Ova konstatacija stvarno nema veze sa zivotom. Predlazem da pogledate malo brojke. Svi parametri Postbank su zanemarivi i ova banka je definitivno neprimjetna na bankarskom trzistu FBiH. Banka se likvidira iz jednog jedinog razloga, a to je sto niko nece da investira u nju. A niko nece da investira u nju upravo radi ovog sindikata. Budimo realni.
To ulaze treba citati nije je kupila nijedna strana banka. Ja i dalje tvrdim da vecinu salterskih uplata obicnih gradjans u federaciji vrsi postanska banka.
QMEEE NA STUPU 1kg TRESANJAAA 2 KM DA ZNATE :$
"Prije nekoliko godina, kada je Postbank BH krenula uzlaznom putanjom, doputovala je delegacija od tridesetak građana Republike Hrvatske, zatražili kredite od Postbank BH, dobili kredite u ukupnom iznosu od više od tri miliona KM. Hahahah, kako su dobili kredit, bez žiranata vjerovatno i to strani državljani. Da je neki Bošnjo došao tražiti kredit ne bi dobio ni marke. LIkvidacija pa se onda dogovarajte ko je kriv.
Pa naveli se ime direktora kojeg su oznacili kao krivca
uništi sve što ne iznosi novac iz BiH. Ono što zadržava. To je politika MMF i EU koji sprovode njihovi posluInici, pogotovo rvacki kadrovi.
kraftwerk Nisi u pravu. Njima je najvažnije da sve bude pod kontrolom, bez obzira što smo mali. Stvar principa.
Lopovi u banci, lopovi van banke. Kao sjetili se ovi iz banke sad ko je kriv i kome su dali kredite, a o tome su šutili dok nije došlo do priče o likvidaciji. Još ova priča o patriotizmu da se uhvati koji bod kod raje. Pošteno sve, nema šta...
ti ni sebi nevjerujes moras na detaljan pregled.
sta oni imaju hvatati bodove kod raje...ne bore se za izbore...al garant neko muti da klepi neke pare...ovog direktora su pominjali na vise mjesta pa bolje pricekat da vidimo sta je...posteno sigurno nije...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)