Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu svi praznikovati, da svi praznikujemo ko bi onda radio, zar ne bi onda bilo i previše ljudi koji u ovoj zemlji okreću ražanj, jedu, piju, pjevaju, vesele se, slave a da ni oni jadni ne znaju šta slave, dok sav ostali normalan svijet za 1. maj protestuje.Kad bi neko za 1. maj prošao kroz BiH ne znajući za pravo stanje stvari pomislio bi da je to jedna od najbogatijih zemalja Evrope, a možda i svijeta zbog tog prežderavanja, pijančenja, slavlja, pjesme, veselja.
kad budete imali jaci vezu sa alohom bice bolje alhamdulillah
1 maja u hamburgu izlaze na ulice,protestuju...a kod nas rostiljaju,zato nam i jeste ovako kako je
Da bi se to promijenilo ne treba ic u prodavnice i ostale radnje kupovat za vrijeme praznika..
žele u Evropu sa ovakvim radničkim pravima... nije ovo Somalija ljudi
Bla,bla, bla, bla, cijeli roman iz šupljeg u prazno. Nekad je proletarijat udario šakom o sto i stvari legle na svoje mjesto, bez beskrajnog palamuđenja.
Vlast više uvažava mišljenje komentatora na Kkixu nego ovih beskorisnih sindikalista. Kome ste vi kada pomogli kukala mu majka.
Kod nas se za prvi maj okreću janjci, ždere, pije, pjeva i svira. Očito imamo razloga za slavlje. Kad je već tako neka cirkus Kolorado nastavi svoj pir.
Privatni sektor mora da radi da bi podmirio enormne i nerealne namete zbog gomile parazitskih uhljeba!
Nigdje u svijetu se ne slavi 1. Maj k'o na smrdljivom balkanu!
svaki radnik u privatnom sektoru u bih je rob- drzavni sluzbenici, namjestenici i cinivnici sram vas bilo.... a gazde su begovi, srednji vijek nas tek ceka
To je lako riješiti: neka Sindukat prima plate od vas pa koliko zarade toliko će dobiti!
Ko vas je be! Necete da se borite i treba da crknete!
uhljebi , ,oglođaše budžet,i još laju na privatnike ,koji plaćaju poreze ,državnim kopleraj- ustanovama !
Jel bio Salko ovdje!?
Predlazem da drzavni sluzbenici pocnu faraonu graditi piramidu ... red bi bio jbg.
BH robovlasnici, koji sebe vole nazivati poduzetnicima, i predstavljati sposobnim i poštenim iako je većina kapital ostvarila u mutnim ratnim i poratnim vremenima u sprezi sa stranačkom oligarhijom, će ubrzo platiti ceh IZRABLJIVANJA. Ostajemo bez radne snage jer su uslovi u kojima živi narod nepodnošljivi, a ISELJAVANJE je jedina alternativa. Veoma loše žive radnici i u državnim firmama, a kod privatnika je 10x gore.